Super League 2

Αναλαμβάνει τη Νίκη Βόλου ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος

Μόνο η ανακοίνωση απομένει από την ΠΑΕ Νίκη Βόλου για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, με τον οποίον υπάρχει συμφωνία. Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, ο 46χρονος τεχνικός βρίσκεται ήδη στον Βόλο και εκτός απροόπτου από αύριο θα πιάσει δουλειά.

Φέτος ο Ελευθερόπουλος ήταν στην αρχή της σεζόν στον Πανσερραϊκό, αλλά απολύθηκε μετά από τρεις αναμετρήσεις, ενώ έχει ένα περίεργο στατιστικό στην προπονητική του καριέρα, την οποία ακολούθησε μετά από μία λαμπρή πορεία ως ποδοσφαιριστής στη θέση του τερματοφύλακα.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η ομάδα, στην οποία κατάφερε να παραμείνει περισσότερα παιχνίδια στην καριέρα του, 25 το σύνολο (24 για τη Β’ Εθνική και ένα για το Κύπελλο) τη σεζόν 2014-15, ενώ 24 ματς κάθισε στον πάγκο και του Πανιωνίου και του Αστέρα Τρίπολης στην Α’ Εθνική τις σεζόν 12-13 και 16-17.

Στη μεγάλη κατηγορία έχει καθοδηγήσει τον Πανθρακικό (16 ματς πρωταθλήματος και 3 Κυπέλλου το 15-16), τη Βέροια (11 ματς πρωταθλήματος επίσης το 15-16) και την Κέρκυρα (ένα μόλις ματς το 17-18), ενώ έχει και την εμπειρία από την Α’ Εθνική της Κύπρου με την ΑΕΚ Λάρνακας (14 αγώνες).

Σε ό,τι αφορά στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, εκτός από τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Πανσερραϊκό, ήταν πέρσι για 21 ματς στην Κηφισιά (10-4-7).

Συνολικά σε όλες τις παραπάνω ομάδες έχει 150 ματς με 56 νίκες, 31 ισοπαλίες και 63 ήττες.

Να τονιστεί ότι συζητήσεις της Νίκης υπήρξαν και με τον Γιάννη Ταουσιάνη, αλλά δεν καρποφόρησαν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected