Κατηγορίες
Super League 2

Super League 2 : Δεν βόλεψε κανέναν το “Χ” στην Πάτρα (photos)

Σε μία αναμέτρηση με όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι, Παναχαϊκή και Καλλιθέα έμειναν στο «μηδέν» στην Αγυιά για την 8η αγωνιστική (και τελευταία για το 2022) του Νοτίου Ομίλου της Super League 2.

Την αναμέτρηση έκριναν οι διαιτητικές αποφάσεις, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος με τον Μπούμπα από την Ήπειρο να έχει χάσει τελείως το ματς και να αποδεικνύεται… λίγος για τη σημασία του αγώνα.

Το παιχνίδι κατά τα άλλα ήταν ισορροπημένο με την Καλλιθέα να είναι πιο επικίνδυνη, αλλά την Παναχαϊκή να χάνει τις σημαντικότερες ευκαιρίες στο ματς.

Οι «κοκκινόμαυροι» έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία να ανέβουν δεύτεροι και να πλησιάσουν την κορυφή και πλέον επιστρέφουν με το νέο έτος (4 Ιανουαρίου) στην αγωνιστική δράση.

Εκτός του πεντακάθαρου πέναλτι που δεν δίνεται στον Χαντί στο 88′ πάντως, η Παναχαϊκή είχε την ευκαιρία με τον Αλεξόπουλο στην τελευταία φάση του ματς, να πάρει το παιχνίδι, αλλά ο Καλαματιανός επιθετικός άργησε απογοητευτικά, στην ευκαιρία του αγώνα!

δείτε φωτογραφίες στο matchnews.gr

Συνθέσεις

Παναχαϊκή (Σούλης Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Λιποράσε (62’ Τοπάλ), Τσακμάκης, Λαρέα (62’ Ρουγκάλας), Στεργίδης (80’ Αλεξόπουλος), Κωνσταντανκόπουλος, Τσιάρας, Λινάρδος (46’ Χαντί), Καρακλάιτς Ν. (62’ Μπουρλάκης), Κέρι, Μυτίδης.

Athens Kallithea (Γιώργος Σίμος): Στρέζος, Ευαγγέλου, Τσιντώνης (65’ Κωστανάσιος), Μπουλούλης, Νίλι, Ρέντζας (79’ Μανθάτης), Βασιλούδης, Λουκίνας (79’ Μουνιέ), Κυνηγόπουλος, Κολτσίδας, Ντεμέτριους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected