Κατηγορίες
Super League 2

Super League 2 : Έκλεισε τη χρονιά με νίκη ο Ολυμπιακός Β (photos)

Κόντρα στην Προοδευτική παρατάχθηκε ο Ολυμπιακός Β στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, για την 8η αγωνιστική της Super League 2, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης με 1-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλό τους σε όλη τη διάρκεια του ματς και μπόρεσαν να φύγουν από το γήπεδο με τη νίκη, στο τελευταίο τους ματς για το 2022.

Από νωρίς στο ματς ο Ολυμπιακός άρχισε να απειλεί τον αντίπαλό του, καθώς μόλις στο 4′ δημιούργησε την πρώτη του καλή στιγμή, όταν ο Μαρίνος σέντραρε από τον άξονα, ο Μαυρουδής έκανε την κεφαλιά πάσα και ο Μπα από κοντά, επίσης με το κεφάλι, έστειλε την μπάλα άουτ. Δύο λεπτά μετά, στο 6′, ο Νταμπό έβγαλε ωραία πάσα στον Μαρίνο μέσα στην περιοχή ο οποίος βγήκε τετ α τετ, έκανε το πλασέ αλλά ο Καραργύρης κατάφερε να διώξει.

Στο 28′ όμως ήρθε το 1-0 για τον Ολυμπιακό. Κόρνερ του Κωστή, ο Χρυσόπουλος βρήκε την μπάλα με το κεφάλι και την έστειλε στα δίχτυα, για να σημειώσει το πρώτο του γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα. Πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Ολυμπιακός είχε άλλη μία καλή στιγμή. Συγκεκριμένα, στο 40′ ο Μπα έκανε το σουτ έξω από την περιοχή με τον Καραργύρη όμως να μπλοκάρει σταθερά.

Στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης οι «ερυθρόλευκοι» είχαν και πάλι τον έλεγχο της μπάλας. Απείλησαν στο 56′ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κωστή, όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Καραργύρη, ενώ στο 63′ ο ίδιος παίκτης σε εκτέλεση κόρνερ προσπάθησε να στείλει απευθείας την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, όμως κατέληξε ελάχιστα άουτ. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός κράτησε την μπάλα στα πόδια του, έψαξε ένα δεύτερο γκολ το οποίο όμως δεν ήρθε και με το υπέρ του 1-0 κατέκτησε τη νίκη στο Ρέντη.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Β (Γιαννάκης Οκκάς): Παπαδούδης, Λάιντνερ (78′ Κεραμίδας), Μπα (61′ Καράκουτης), Καλογερόπουλος, Νταμπό (78′ Λιάτσος), Μαυρουδής, Μαρίνος (75′ Αργυρίου), Βοΐλης (78′ Βλαχομήτρος), Κατσουλίδης, Κωστή, Χρυσόπουλος.

Προοδευτική (Αντώνης Νικοπολίδης): Καραργύρης, Αλεξίου, Ποτουρίδης, Φάζος, Πάβλας (54′ Σινγκ), Τζανουλίνος (54′ Γιόβιτς), Αγγελόπουλος (79′ Νομικός), Μεγαρίτης, Ευθυμίου (79′ Γκαργκαλατζίδης), Λαζαρίδης, Γιαννιτσάνης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected