Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 2

Super League 2 : Συνέχισε τις υψηλές…πτήσεις ο ΟΦΙ, πέρασε και από την Αλικαρνασσό (photos)

Άσχημα αποχαιρετάει τη χρονιά ο Ηρόδοτος, ο οποίος γνώρισε την ήττα μέσα στο «σπίτι» του από τους Λασιθιώτες.

Οι «κυανόλευκοι», έτσι, δεν κατάφεραν να βελτιώσουν τη συγκομιδή τους, ενώ η ομάδα της Ιεράπετρας συνέχισε την πάρα πολύ καλή της πορεία στο πρωτάθλημα.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, αφού μόλις στο 9’ ο Μούλερ σέντραρε και ο Βουό από κοντά «έγραψε» το 0-1. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να φανούν απειλητικοί και στο 38’ οι νικητές… άγγιξαν και ένα δεύτερο τέρμα με τον Μούλερ, ωστόσο ο Κρόστα αντέδρασε εξαιρετικά.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης το σύνολο του Φυντάνη ήταν πιο επιθετικό, θέλησε να… προβληματίσει τον αντίπαλο και απείλησε με Τζούνιορ και Σουρνάκη. Σταδιακά, βέβαια, το συγκρότημα του Διγκόζη έφερε ξανά το ματς στα… μέτρα του και έγινε επικίνδυνο στο 78’ με τον Αντερέγκεν. Το 0-1 παρέμεινε μέχρι τέλους και ο ΟΦΙ πανηγύρισε μια σημαντική νίκη.

δείτε φωτογραφίες στο Grandsport

Συνθέσεις

Ηρόδοτος (Ηλίας Φυντάνης) : Κρόστα, Γρηγορόπουλος, Κυριακίδης, Μακρυδάκης, Σαρρής, Σουρνάκης (83′ Γαλεάδης), Τζούνιορ, Μασάδο, Βρεττός, Γκίνη (46′ Χαϊκάλης), Χαλκιαδάκης

ΟΦ Ιεράπετρας (Άγγελος Διγκόζης) : Κυρίτσης, Στάμου, Ίτσιος, Καραγιάννης, Κατάλντι (83′ Καλλιτσουνάκης), Μούλερ (88′ Κόλα), Τσορνομάς, Αντερέγκεν, Βουό (88′ Γκομπερβίγιε), Μηλιώτης (74′ Μπλανκ), Ντέτλερ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected