Διάφορα

Αντώνης Μπιδέρης : “Η εντολέας του δεν έχει συνειδητοποιήσει την έκβαση του συμβάντος” (vid)

Η δολοφονία ενός μόλις 11 μηνών βρέφους από την ίδια του τη μητέρα Παραμονή Πρωτοχρονιάς έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Ημαθίας, αλλά και ολόκληρο το Πανελλήνιο.

Η νεαρή μητέρα πέταξε το ίδιο της το μωρό στο φράγμα στη Βέροια, κάλεσε ένα ταξί και έφυγε αφήνοντας το να πεθάνει στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα, στη Βέροια.

Η 29χρονη ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία για την απολογία της, που θα γίνει στις 11 το πρωί της Τετάρτης. Μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.

Ο δικηγόρος της Αντώνης Μπιδέρης μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, “Καλημέρα Ελλάδα” δήλωσε πώς “η εντολέας του δεν έχει συνειδητοποιήσει την έκβαση του συμβάντος, διότι πουθενά από την δικογραφία δεν προκύπτει ομολογία ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και από δόλο”. Διέψευσε ότι μετά την πράξη της πήγε σε ρεβεγιόν, λέγοντας ότι πήγε και απομονώθηκε χωρίς να βλέπει κανέναν”.

Παράλληλα σημείωσε πώς “πρέπει να ανοίξει ένα μεγάλο θέμα σχετικά με την κατάσταση του καταλογισμού, με τις ακούσιες νοσηλείες” και συμπλήρωσε πώς σήμερα είναι που θα βάλουμε βαθιά το χέρι στην δικογραφία και θα ερευνήσουμε το αν αυτή η γυναίκα είχε πάρε – δώσε με ψυχιατρικές κλινικές”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected