Super League 2

Super League 2 : Μισή…ντουζίνα γκολ από τον ΠΑΟΚ Β (photos)

Με… ηλιοφάνεια μπήκε το 2023 για τον ΠΑΟΚ Β. Ο “δικέφαλος” κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση τον Απόλλωνα Λάρισας για την 9η αγωνιστική της Super League 2 και παρέμεινε στην κορυφή με 19 βαθμούς σε οκτώ παιχνίδια.

Απειλητικός και κυριαρχικός ο “δικέφαλος” ξεκίνησε στο 16′ με το γκολ του Μιχαηλίδη με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Τρία λεπτά μετά ο Τασιούρας έβγαλε την ασίστ από δεξιά και ο Κουαλιάτα πλάσαρε για το 2-0.

Στη συνέχεια ο Γκορντεζιάνι αφού πρώτα «σταμάτησε» από το δοκάρι, φρόντισε στο 28′ να μην αστοχήσει με εκπληκτικό ανάποδο σουτ από το ύψος της περιοχής. Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι με τον Χατζηστραβό στο 34′, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος για το 4-0. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου δε και πάλι ο Χατζηστραβός, παίρνοντας την ασίστ από την κούρσα του Τασιούρα πλάσαρε για το 5-0.

Παρόμοια η εικόνα και στην επανάληψη με τον Δικέφαλο να προχωρά σε πέντε αλλαγές και να συνεχίζει – αν και σε χαμηλότερο τέμπο – να απειλεί διαρκώς. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 52′ και στο 69′ ο ΠΑΟΚ πέτυχε και έκτο γκολ με τον Μπράντονιτς, έπειτα από την πάσα του Τσοπούρογλου.

Σκορ 6-1 λοιπόν, σε ένα ματς που δεν δυσκόλεψε σε καμία περίπτωση τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ετοιμάζεται πια για το εκτός έδρας στον Θεσπρωτό.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Β (Πάμπλο Γκαρσία) : Μοναστηρλής, Σελιμάι (73′ Γιαξής), Τασιούρας (46′ Τσοπούρογλου), Μιχαηλίδης , Μορικέλι, Μελετίδης, Γρόσδης, Σμυρλής (60′ Μπράντονιτς), Κουαλιάτα , Χατζηστραβός (46′ Σπυράκος), Γκορντεζιάνι (60′ Τζίμας).

Απόλλων Λάρισας (Βαγγέλης Στουρνάρας) : Οικονομόπουλος (75′ λ.τ. Μπακαρός), Κοτσιανούλης, Ντουλγκέροφ, Διβανές, Αυλωνίτης, Ποτόσογλου, Μπαλογιάννης, Μπεκιαρίδης, Κλιγγόπουλος, Χουμόλι, Σιατραβάνης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected