Κατηγορίες
Super League 2

Super League 2 : Νίκη με…buzzer beater για την Αναγέννηση Καρδίτσας! (photos)

Τον πρώτο της αγώνα εντός έδρας στο Δημοτικό Στάδιο έδωσε το απόγευμα της Τρίτης (3/1) η Αναγέννηση Καρδίτσας, υποδεχόμενη τον Ηρακλή του Σάκη Τσιώλη με την Αναγέννηση να παίρνει τους τρεις βαθμούς (1-0) με εύστοχο πέναλτι στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν η πρώτη επίσημη για το νέο υβριδικό χλοοτάπητα που τοποθετήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο και οι εργασίες του οποίου στέρησαν τη δυνατότητα στη Αναγέννηση να αγωνιστεί από την αρχή στην έδρα της.

Οι δύο ομάδες …κατανάλωσαν το πρώτο μισό του α’ μέρους στο να βρουν τα πατήματά τους μετά τις γιορτές με τον Ηρακλή να εμφανίζεται κάπως καλύτερος ως ομάδα μέσα στο γήπεδο. Και από τις δύο πλευρές ωστόσο δεν υπήρξε στο διάστημα αυτό ούτε τελική προσπάθεια προς την αντίπαλη εστία. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι με την κεφαλιά του Άλεξιτς και αυτό αφύπνισε τους κιτρινόμαυρους που στο τελευταίο 15λεπτο του ημιχρόνου ήταν καλύτεροι και δημιούργησαν δύο καλές ευκαιρίες με ξεκίνημα και των δύο από εκτέλεση φάουλ του Κοζορώνη.

Στο δεύτερο μέρος μπήκε καλύτερα η Αναγέννηση χωρίς όμως κάτι καλό σε τελική προσπάθεια. Οι κιτρινόμαυροι στη συνέχεια έχασαν το ρυθμό τους με τον Ηρακλή να χάνει τη μοναδική καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο με τον Γιουμπιτάνα.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι το 0-0 θα είναι το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ο Βερνάρδος ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών, να αποβάλει τον παίκτη του Ηρακλή και τον Κοζορώνη να σκοράρει εν συνεχεία δίνοντας μια πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

Το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο karditsalive

Συνθέσεις

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Αναστασόπουλος, Σταμόπουλος (88′ Σταμόπουλος), Αλατιάδης (7′ Γκόλιας), Σκόνδρας, Κoζορώνης, Λαγός (68′ Κάρδαρης), Γιάκoς (88′ Πρίκας), Βερνάρδος, Αθανασιάδης, Μπάλλας

Ηρακλής (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Πανάγου, Βιτλής, Κωστούλας, Χρουσιέλ, Σίλβα (90′ Δόρης), Πατράλης, Μανουσάκης (57′ Τότσκα), Άλεξιτς (71′ Μελoύνοβιτς), Τόμας (90′ Κουντουριώτης), Γιουμπιτάνα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected