Κατηγορίες
Super League 2

Super League 2 : Νίκησε 1-0 την Προοδευτική και συνεχίζει την… καταδίωξη η Παναχαϊκή!

Με γκολ του Αλεξόπουλου στο 78′ η Παναχαϊκή πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο Κερατσινίου επικρατώντας της Προοδευτικής και συνεχίζει την καταδίωξη της Κηφισιάς, ενώ αποκτά χαρακτήρα τελικού το επόμενο ματς την Κυριακή με τον ΟΦ Ιεράπετρας στην Πάτρα (14.45).

Το αήττητο σερί της στους 4 αγώνες διεύρυνε η Παναχαϊκή και έμεινε στην 3η θέση του Β’ ομίλου. Οι Αχαιοί με «χρυσή» αλλαγή τον Αλεξόπουλο νίκησαν στο Κερατσίνι 1-0 την Προοδευτική και την κράτησαν σε τροχιά υποβιβασμού.

Ο σκόρερ πέρασε στο παιχνίδι στο 70′ και εννέα λεπτά αργότερα από εκτέλεση κόρνερ του Κέρι βρήκε δίχτυα με κεφαλιά και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου είχε τον έλεγχο του αγώνα και υποχρέωσε τους Βυσσινί στη δεύτερη διαδοχική ήττα.

Συνθέσεις

Προοδευτική (Aντώνης Νικοπολίδης): Καραργύρης, Αλεξίου (83′ Μεγαρίνης), Καρρίκι, Φαζός, Πάβλας, Μεγαρίτης, Αγγελόπουλος, Πίσσας (60′ Νταβιώτης), Ευθυμίου (75′ Παυλίδης), Σινγκ (83′ Νομικός), Γιαννιτσάνης.

Παναχαϊκή (Γιάννης Βογιατζής): Θεοδωράκης, Στεργίδης (62′ Τριμμάτης), Λαρέα, Τσακμάκης, Τοπάλ, Κωνσταντακόπουλος, Λινάρδος (46′ Τσιάρας), Μυτίδης (86′ Ν. Καρακλάιτς), Κέρη (86′ Ρουγκάλας), Μπουρλάκης, Χαντί (70′ Αλεξόπουλος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected