Κατηγορίες
Super League 2

Super League 2 : Πήρε τον βαθμό στο 90+7′ ο Παναθηναϊκός Β (photos)

Ο Παναθηναϊκός Β ήρθε ισόπαλος 2-2 με την ΑΕΛ στο Εθνικό στάδιο Αλκαζάρ, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2, σε ένα ματς που σίγουρα δεν άξιζε να χάσει.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας στο ξεκίνημα, χωρίς ωστόσο να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στα καρέ του Ξενόπουλου. Αντιθέτως, οι “πράσινοι” -που ζήτησαν πέναλτι για σπρώξιμο του Γαρουφαλιά στον Σαρδέλη στο 15ο λεπτό- κατέγραψαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς στο 21’. Mε τον Κρυπαράκο να φεύγει στην αντεπίθεση και να «σπάει» την μπάλα για τον Εμπό, που άργησε να σουτάρει όμως, επιτρέποντας στον Πλέγα να βάλει την κόντρα και να διώξει σωτήρια σε κόρνερ.

Ακολούθησε πίεση από πλευράς ΑΕΛ, η οποία κέρδισε τρία σερί κόρνερ ενώ στην εξέλιξη της φάσης του τελευταίου εξ αυτών, στο 26’, μετά από λάθος απομάκρυνση ο αμαρκάριστος Παπαγεωργίου σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά ψηλά και άστοχα. Η ομάδα της Λάρισας πήρε το προβάδισμα τελικά στο 33ο λεπτό, με τον Μαυριά να σουτάρει έξω από την περιοχή, την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του αιφνιδιασμένου Ξενόπουλου, για το 1-0.

O Παναθηναϊκός Β ανέβηκε στη συνέχεια ενώ έχασε μια ακόμα ευκαιρία να σκοράρει, στο 39’, όταν από σέντρα του Ανδρικόπουλου από δεξιά, ο Μπιλάλ γύρισε, έκανε το σουτ αλλά ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά με το πόδι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για το Τριφύλλι, καθώς στο 51ο λεπτό και χάρη στην ατομική ενέργεια ατομική του Σαρδέλη από δεξιά ο Μπιλάλ με προβολή ισοφάρισε σε 1-1. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαγεωργίου από πλάγια και αριστερά, έξι λεπτά μετά, την οποία έδιωξε με υπερένταση ο Ξενόπουλος. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στη συνέχεια, για να έρθει, κόντρα στη ροή του αγώνα το 2-1 υπέρ της ΑΕΛ, στο 69’, με τον Μιλτιάδη να γεμίζει από αριστερά και τον Καλουτσικίδη να σκοράρει με ωραίο σουτ στο όριο της μικρής περιοχής.

Ο Παναθηναϊκός Β απώλεσε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει εκ νέου, στο 77ο λεπτό, όταν βγήκε στην αντεπίθεση δύο με ένας, αλλά ο Μπιλάλ δεν πάσαρε στον Φουρτάδο, μπαίνοντας αντιθέτως στην περιοχή, για να ανακοπεί. Παράλληλα, δύο λεπτά αργότερα, ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε με δυσκολία το δυνατό σουτ του Ταβάρες. Με τον Μιλτιάδη να φεύγει ταχύτατα στην αντεπίθεση στο 82’, να βγαίνει τετ α τετ με τον Ξενόπουλο αλλά το πλασέ του να περνάει ελάχιστα άουτ.

Τελικά, η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη αποδόθηκε στο έβδομο λεπτό του επιπλέον χρόνου, όταν ο Ταβάρες εκτέλεσε φάουλ στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Ρόμπι με εναέρια προβολή διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΑΕΛ (Γιάννης Ταουσιάνης) : Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης, Κοσονού, Πλέγας, Γαρουφαλιάς, Αντράντα (54’ Κούστα), Θωμαΐδης, Παπαγεωργίου, Μαυριάς (73’ Γλυνός), Πεντρόσο (90’+1’ Ζησούλης), Νίνο (55’ Μιλτιάδης).

Παναθηναϊκός Β (Σωτήρης Αντωνίου) : Ξενόπουλος, Ανδρικόπουλος (73’ Καρβούνης), Σιδεράς, Ρόμπι, Μαρτίνης, Κρυπαράκος (46’ Ταβάρες), Εμπό, Καραμπάς (55’ Βουτσάς), Σαρδέλης (66’ Τουρκοχωρίτης), Νταμπίζας (73’ Φουρτάδο), Μπιλάλ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected