Super League 2

Super League 2 : Διακοπή ξανά σε αγώνα του Ολυμπιακού Β

Μόλις 22 λεπτά έπαιξαν ποδόσφαιρο το Σάββατο (07/01) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ο Ολυμπιακός Β και η Κηφισιά.

Όπως αναφέρει το FL News, τότε ήταν που ο Αριστείδης Βάτσιος έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Κωστή της γηπεδούχου για φάουλ στον Ταλάλ. Οι Πειραιώτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την αποβολή, προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς, αλλά το ματς δεν επανεκκίνησε!

Αρχικά ο Βάτσιος βρέθηκε στη σέντρα με τους βοηθούς, ζητώντας να ηρεμήσουν τα πνεύματα και όταν έδωσε εντολή να συνεχιστεί το παιχνίδι, οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν διάθεση επιστροφής, ως ένδειξη διαμαρτυρίας! Έτσι, ο διαιτητής και οι βοηθοί του αποχώρησαν, με τους παίκτες των δύο ομάδων, πάντως, να παραμένουν στον αγωνιστικό χώρο, αναμένοντας τις εξελίξεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός Β είχε αποχωρήσει στο ημίχρονο του εκτός έδρας αγώνα με την Athens Kallithea, ενώ η Κηφισιά στο προηγούμενο παιχνίδι της έπαιξε… 42 λεπτά κόντρα στον Ηρόδοτο πριν το παιχνίδι της διακοπεί γιατί οι Κρητικοί είχαν μείνει με 6 παίκτες.

Οι αρχικές συνθέσεις

Ολυμπιακός Β (Γιάννης Οκκάς): Παπαδούδης, Λάιντνερ, Καμαρά, Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος, Μαυρουδής, Μαρίνος, Κατσουλίδης, Κωστή, Χρυσόπουλος, Βλαχομήτρος.

ΠΑΕ Κηφισιά (Γιώργος Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Μαζουλουξής, Βαφέας, Να’α, Σωτηράκος, Παναγιώτου, Πέιος, Παπασάββας, Ταλάλ, Ιατρούδης, Τετέι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected