Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Στην Πολωνία θα συνεχίσει ο Σωκράτης Διούδης

Ο Σωκράτης Διούδης αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, αφού σύμφωνα με πολωνικό δημοσίευμα θα ταξιδέψει αύριο εκεί για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στη Ζαγκλέμπιε Λούμπιν.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο Έλληνας τερματοφύλακας, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι με το «τριφύλλι», θα αποχωρήσει νωρίτερα από την ομάδα, αφού βρέθηκε η «χρυσή τομή» για να συνεχίσει την καριέρα του στην πολωνική Ζαγκλέμπιε Λούμπιν.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Πολωνό δημοσιογράφο Τόμας Βλόνταρτζικ, αναμένεται να ταξιδέψει την Δευτέρα (23/01) το πρωί στην Πολωνία για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στη νέα του ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα εισπράξει κάποια χρήματα, όμως θα κρατήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Ο γκολκίπερ με καταγωγή από τα Τρίκαλα Ημαθίας δεν πραγματοποίησε φέτος κάποια συμμετοχή με τους «πράσινους», αφού ήταν στους παίκτες που δεν υπολογίζονταν. Αποχωρεί έτσι από τον Παναθηναϊκό στον οποίο βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2017 έχοντας υπερασπιστεί την εστία του συνολικά 125 φορές κρατώντας την απαραβίαστη 50 απ’ αυτές.

Θα γίνει ο 8ος Έλληνας παίκτης που θα αγωνίζεται φέτος στο πρωτάθλημα της Πολωνίας μετά τους Σβάρνα, Παπανικολάου (Ράκοβ), Σταυρόπουλο (Βάρτα Πόζναν), Τριανταφυλλόπουλο, Κούτρη (Πογκόν Σετζίν), Μασούρα (Μιεντζ) και Κατράνη (Πιαστ Γκλιβιτσε).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected