Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Super League 2 : Στον Ηρακλή Λάρισας ο Diego Casas

O Ηρακλής Λάρισας ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα την απόκτηση του Ντιέγκο Κάσας.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός είναι σε μία άκρως παραγωγική ηλικία (γεννημένος 4 Μαρτίου 1995, στο Βικαντέρο, με ύψος 1.80) με τελευταία ομάδα, τους Φοίνιξ (ομάδα Α’ κατηγορίας της Ουρουγουάης) όπου σε 18 παιχνίδια το 2022 στο πρωτάθλημα πέτυχε τρία τέρματα. Να αναφέρουμε πως η τελευταία του ομάδα, τερμάτισε στη 10η θέση, με πολύ καλή παρουσία.

Είναι ένας πολύ έμπειρος ποδοσφαιριστής με έφεση στο σκοράρισμα που αναμένεται να βοηθήσει στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει η ομάδα της Λάρισας για παραμονή στην κατηγορία.

Από το 2013 μέχρι το 2016 αγωνίστηκε στη Ρίβερ Πλέιτ της Ουρουγουάης (20 παιχνίδια – δύο γκολ), στη συνέχεια στη Βίγια Εσπανιόλα (24 συμμετοχές – έξι τέρματα).

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Γιουβεντούτ Πιέδρας (13 συμμετοχές – 1 γκολ) και στη συνέχεια για έξι μήνες η Σπορτίβο Λουκένο της Παραγουάης (9 συμμετοχές).

Γύρισε στη χώρα του και στη Σαντ Αμέρικα (Β’ Ουρουγουάης, 13 παιχνίδια και δύο γκολ). Επανήλθε στην Α’ Ουρουγουάης και στην Αθλέτικο Τσέρο (13 παιχνίδια – τρία γκολ). Στη συνέχεια ήταν στην Μαλντονάντο, όπου έπαιξε δύο χρόνια (σε 13 παιχνίδια σημείωσε δύο γκολ).

Το 2022 τελείωσε τη χρονιά στους Φοίνιξ με επιτυχία και στη συνέχεια ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό του Ηρακλή Λάρισας.

Ο παίκτης είναι στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected