Super League 2

Η Κηφισιά απέρριψε super πρόταση για τον Ανδρέα Τεττέι!

Είναι η χρονιά του. Ο Ανδρέας Τεττέι κάνει σεζόν μεταγραφής, η Κηφισιά χρονιά πρωταθλητισμού και ο ίδιος ντόρο!

Στα γραφεία της ομάδας των Βορείων Προαστίων έφτασε μια πολύ μεγάλη πρόταση από τη Βίμποργκ για τα δεδομένα της Super League 2, αλλά απορρίφθηκε με φόντο την άνοδο στη Super League.

Όπως αναφέρει το sportime, πριν από μερικές εβδομάδες ο Ανδρέας Τεττέι πήρε την ελληνική ιθαγένεια. Και παραλίγο να φύγει από τη χώρα μας περίπου την ίδια περίοδο! Ο 21χρονος Έλληνας επιθετικός με καταγωγή από την Γκάνα μπήκε στο στόχαστρο της Βίμποργκ! Η δεύτερη ομάδα στη βαθμολογία της Δανίας! Με άλλα λόγια, ομάδα που πάει για πρωτάθλημα!

Η Βίμποργκ έχει καιρό βάλει στο μάτι τον Ανδρέα Τεττέι, ο οποίος έχει ήδη οκτώ γκολ στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Δύο κρούσεις έγιναν στην Κηφισιά με την δεύτερη να φτάνει, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, κοντά στις 600-700 χιλιάδες ευρώ! Πολύ μεγάλο νούμερο για τα επίπεδα της Super League 2.

Τόσο από την ομάδα όμως, όσο κι από το περιβάλλον του παίκτη κρίθηκε πως το όνειρο μεταγραφής στο εξωτερικό μπορεί να περιμένει. Έστω και για λίγο. Η ορθάνοικτη προοπτική της ανόδου στη μεγάλη ελληνική κατηγορία ποδοσφαίρου δεν είναι μικρό δέλεαρ για την Κηφισιά (πρώτη στον όμιλό της) και ο ίδιος ο Τεττέι γνωρίζει άλλωστε πως τα βήματα ανέλιξης πρέπει να είναι αργά και σταθερά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected