Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας Κίτρινης Θύελλας Πατρίδας (photos)

Σε εξαιρετικό κλίμα, ένεκα και της πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ημαθίας, πραγματοποιήθηκε χθες σε γνωστό κατάστημα της Πατρίδας η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Κίτρινης Θύελλας.

Ο πρόεδρος Χρήστος Πατσίδης και τα μέλη της διοίκησης, ετοίμασαν μια λιτή εκδήλωση για να τιμηθεί η παράδοση αλλά και να επιβραβεύσει προπονητή και παίκτες τόσο για τη σπουδαία πορεία στο πρωτάθλημα της Β Ερασιτεχνικής όσο και για τη χθεσινή πρόκριση κόντρα στον ΓΑΣ Κοπανού.

Τυχεροί της βραδιάς ήταν ο προπονητής, Χρήστος Παναγιωτίδης ο οποίος κέρδισε το φλουρί της πίτας της διοίκησης, όπως επίσης και οι Θέμης Μωυσίδης, Θανάσης Μπουρδάνος στην πίτα των ποδοσφαιριστών.

Ο πρόεδρος, αφού συνεχάρη άπαντες για την πορεία στο Κύπελλο, τους ευχήθηκε ανάλογη συνέχεια τόσο στον θεσμό όσο και στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας, μακριά από τραυματισμούς και ατυχίες.

Το τραπέζι ήταν μία προσφορά του Χρήστου Λίκα, του “αειθαλούς” πορτιέρο της ομάδας, ο οποίος όμως έχει ενεργό διοικητικό ρόλο, στηρίζοντας έμπρακτα τον σύλλογο.

Η διοίκηση, ο προπονητής και όλοι οι ποδοσφαιριστές, επ ευκαιρία των γενεθλίων του εύχονται να είναι γερός, πολλές επιχειρηματικές επιτυχίες και να είναι για πολλά πολλά χρόνια κοντά στον σύλλογο!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected