Κατηγορίες
Γ ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Στη Β Ερασιτεχνική ο Άρης Παλαιοχωρίου!

Σπουδαία ημέρα η σημερινή για τον Άρη Παλαιοχωρίου, που επιστρέφει στη Β Ερασιτεχνική μετά από έναν χρόνο.

Στο μπαράζ που διεξήχθη το Σάββατο (11/3) στο γήπεδο του Σταυρού, η ομάδα του Νίκου Μουσκεφτάρα επικράτησε με 2-0 της Δόξας Ασωμάτων και κέρδισε το 5ο και τελευταίο εισιτήριο ανόδου από τη Γ Ερασιτεχνική.

Μετά από ένα αμφίρροπο πρώτο ημίχρονο, το οποίο έληξε χωρίς σκορ, οι “κιτρινόμαυροι” προηγήθηκαν στο 55ο λεπτό με τον Γκιόκα και έδωσαν νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Στο 71′ μάλιστα ευτύχησαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά με τον νεοεισελθόντα Νατσικόπουλο, τέρμα το οποίο ουσιαστικά “κλείδωσε” τη νίκη και την άνοδο στην ομάδα του Παλαιοχωρίου.

Στο 76′ αποβλήθηκε ο Κίτσας Α. για τους τυπικά γηπεδούχους.

Έτσι, μετά τους Ακαδημία Βέροιας, Ατρόμητο Διαβατού (αγωνίζονται την Κυριακή 12/3 στο μπαράζ υπερπρωταθλητή), ΑΟ Συκιάς και Θύελλα Σταυρού, ο Άρης Παλαιοχωρίου κατακτά το τελευταίο εισιτήριο ανόδου στη Β Ερασιτεχνική της σεζόν 2023/2024.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Ζουρνατζίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Μουρατίδη και Χαραλαμπίδη

Συνθέσεις

Άρης Παλαιοχωρίου (Νίκος Μουσκεφτάρας) : Μεσσαλάς, Γεωργιάδης Ι., Γεωργιάδης Δ., Ταμπουράς, Γκιόκα (90′ Μαραγκός), Αραμπατζής, Κίτσας Α., Γκούγκουρας, Γερόπουλος Ρ. (67′ Μαρκατόπουλος), Κίτσας Γ. (88′ Τορναζάκης), Γερόπουλος Γ. (67′ Νατσικόπουλος)

Δόξα Ασωμάτων (Χρήστος Μάνος) : Ταϊλαχίδης (35′ Νοχουσίδης), Τσιφινδάρης (87′ Μιχαλόπουλος), Μπαλτζής, Χειμωνόπουλος, Καλπακίδης, Ρηγόπουλος, Τσιώμος, Παρασκευαΐδης, Αϊραντζής, Καφετζής (46′ Κοντογιάννης), Σερασκιέρης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected