Κατηγορίες
Αθλήματα

Volley League 2022-23: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Tι προβλέπει η προκήρυξη για τις θέσεις 1-4 και τελικούς

Ολυμπιακός – Μίλωνας και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών των πλέι οφ στη Volley League Ανδρών.

Η πρόκριση στους τελικούς κρίνεται στις τρεις νίκες. Για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος και τυπικά πρέπει να γίνει η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στις 18/3. Tι προβλέπει η προκήρυξη για τις θέσεις 1-4 (ημιτελικούς) και τελικούς των πλέι οφ του πρωταθλήματος Volley League:

PLAY OFF 1-4

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

Οι ομάδες που τερμάτισαν στις θέσεις 1 μέχρι 4 στην τελική βαθμολογία της Κανονικής περιόδου θα αγωνιστούν στα Play Offs, ως εξής:

Ο 1ος της βαθμολογικής κατάταξη της κανονικής περιόδου θα αγωνιστεί με την 4η ομάδα της βαθμολογικής κατάταξη της κανονικής περιόδου και ο 2ος της βαθμολογικής κατάταξη της κανονικής περιόδου θα αγωνιστεί με την 3η ομάδα της βαθμολογικής κατάταξη της κανονικής περιόδου.

Οι ομάδες αγωνίζονται μέχρι την συμπλήρωση τριών (3) νικών (χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου).

Οι αγώνες θα εναλλάσσονται στις έδρες των ομάδων που αγωνίζονται σε αυτούς.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας που τερμάτισε στην ψηλότερη θέση της Κανονικής Περιόδου, ο επόμενος αγώνας στην έδρα της ομάδας που τερμάτισε στην χαμηλότερη θέση της Κανονικής Περιόδου κ.ο.κ.

Η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 3 νίκες στους παραπάνω αγώνες, προκρίνεται στους τελικούς της Volley League 2022-2023.

Οι δύο νικητές των ημιτελικών αγώνων, προκρίνονται στους ΤΕΛΙΚΟΥΣ αγώνες, για την 1η και 2η θέση της Τελικής Κατάταξης. Οι ηττημένοι κατατάσσονται στις θέσεις 3-4 σύμφωνα με την θέση που κατέλαβαν στην Κανονική Περίοδο (3η θέση η ομάδα που είχε την υψηλότερη θέση στη Κανονική Περίοδο κ.ο.κ.)

ΤΕΛΙΚΟΙ

Οι νικήτριες ομάδες των ημιτελικών θα αγωνιστούν μεταξύ τους για τη 1η και 2η θέση.

Οι τελικοί αγώνες για την 1η και 2η θέση, θα διεξαχθούν μέχρι την συμπλήρωση τριών (3) νικών (ΜΗ συμπεριλαμβανομένων των αποτελεσμάτων της κανονικής περιόδου).

Οι τελικοί αγώνες θα εναλλάσσονται στις έδρες των ομάδων που αγωνίζονται σε αυτούς.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας που τερμάτισε στην ψηλότερη θέση της Κανονικής Περιόδου, ο επόμενος αγώνας στην έδρα της ομάδας που τερμάτισε στην χαμηλότερη θέση της Κανονικής Περιόδου κ.ο.κ.

Η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 3 νίκες στους παραπάνω αγώνες, ανακηρύσσεται Πρωταθλήτρια ομάδα της Volley League 2022-2023.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected