Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ματσάρα ο προημιτελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θεσσαλίας, σκόραρε ο Πετράκος

Σε ένα ματς φοβερό ματς στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θεσσαλίας, ο Μαγνησιακός ανέτρεψε το 0-1 κόντρα στην Αγία Άννα, χάρη σε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά.

Το γκολ των φιλοξενούμενων, που στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας ισόβαθμη με τον σημερινό της αντίπαλο, πέτυχε ο Μπάμπης Πετράκος ο οποίος ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στην πόλη του Βόλου.

Ο Μαγνησιακός, με τον οποίο δεν αγωνίστηκε ο Άγγελος Βέρτζος, ισοφάρισε με εκπληκτικό γκολ του Βλάχου στο 86ο λεπτό, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή να κερδίζει πέναλτι στο 90+2′, το οποίο εκτέλεσε ο Θοδωρής Παπαδόπουλος.

Μάλιστα, οι δύο ομάδες αγωνίζονται ξανά την Κυριακή (26/3) με φόντο την πρωτιά ενόψει των μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική.

Συνθέσεις

Μαγνησιακός (Βασίλης Ταχτιντής): Ράπτης, Δημητριάδης, Γαλανόπουλος, Λάμπος, Κρανιάς (46’ Ψιάνος), Παπαδόπουλος Θ., Ξιώνης (46’ Σιάτρας), Χριστίδης (65’ Σιώμος), Λούρος (78’ Λουκάι), Βλάχος, Ροδίτης (46’ Βουρδάκης)

Αγία Άννα (Νίκος Αθανασιάδης): Φαγέ, Σουγκάρης (63’ Χατζητρακόσιας), Καλαμίδας, Χολέβας, Ρόκας, Αργύρης, Κορέτα (85’ Πολύζος), Βέργος (81’ Ζαρίφης), Πετράκος (63’ Παπαδήμος), Σέττος (63’ Τσελεπής), Παπαδημητρίου.

*με στοιχεία από το taxydromos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected