Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μεγάλη νίκη του Πανδραμαϊκού, τίτλοι τέλους για την Καβάλα (photos)

Μια πολύ σημαντική νίκη πέτυχε την Τετάρτη (19/4) ο Πανδραμαϊκός, στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Μπάμπη Καζεπίδη επικράτησε με 2-0 της Καβάλας και διατηρήθηκε εκτός της επικίνδυνης ζώνης, δύο παιχνίδια πριν το φινάλε της σεζόν.

Από την άλλη πλευρά, ο ιστορικός ΑΟΚ έχασε κάθε ελπίδα διεκδίκησης του τίτλου στον 1ο όμιλο της Γ Εθνικής, τον οποίο κατέκτησε και μαθηματικά ο Καμπανιακός.

Μετά από πρώτο μέρος που οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το γκολ. οι Δραμινοί ήταν εκείνοι που βρήκαν δίχτυα και συγκεκριμένα στο 61ο λεπτό με σκόρερ τον Παυλίδη.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους “κυανόλευκους”, έξι λεπτά μετά ο Χατζηκυριάκου πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του και ουσιαστικά έδωσε τη χαριστική…βολή στους Καβαλιώτες.

δείτε φωτογραφίες στην Πρωινή Καβάλας

Συνθέσεις

Πανδραμαϊκός (Μπάμπης Καζεπίδης) : Μιχαηλίδης, Μητρούσης, Μεντής (40′ Ρεβυθόπουλος), Ντόσης, Μαχαίρας, Χατζηκυριάκου (88′ Μπαμπαλής), Αχαλινόπουλος, Ιγνατίου (90+3′ Βασίλιεβιτς), Κουκόλης, Μπάμπουρας (90+3′ Στυλιανίδης), Παυλίδης

Καβάλα (Γιώργος Αγγελίδης) : Παπαποστόλου, Μπατσαράς, Μαγκαφίνης (70′ Παβλόφ), Βασιλόπουλος, Γερογιάννης, Καζαντζίδης, Καρακώστας (86′ Καρακώστας), Βαφειάδης, Ρουμπιές (80′ Χωρινός), Ιορδανίδης (86′ Γιαννακός), Μπαρέττας (80′ Σπανδωνίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected