Ποδόσφαιρο Κόσμος

Champions League : Ματσάρα στο San Siro, η πρόκριση για την Ίντερ είχε κριθεί στο πρώτο ματς (vid)

Εκπληκτικό ματς στο San Siro, όπου Ίντερ και Μπενφίκα “διαφήμισαν” το ποδόσφαιρο σημειώνοντας από τρία τέρματα.

Η πρόκριση βέβαια είχε κριθεί κατά πολύ στην Πορτογαλία, με το σπουδαίο “διπλό” των Ιταλών, ωστόσο απόψε οι Πορτογάλοι ήταν άκρως επικίνδυνοι και θα μπορούσαν να αλλάξουν τη μοίρα τους, αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια.

Το παιχνίδι είχε καταιγιστικό ρυθμό και τον απολαύσαμε καθ όλη τη διάρκεια του. Ο Μπαρέλα έβαλε μπροστά στο σκορ την Ίντερ με το γκολ που σημείωσε στο 14ο λεπτό, κάνοντας ακόμη πιο εύκολο το έργο της πρόκρισης.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 38′ με τον Άουρσνες, και με αυτό το σκορ οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο 65′ η Ίντερ πήρε ξανά προβάδισμα στο σκορ με “δράστη” τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ, ενώ το σκορ πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις στο 76′ χάρη στον Χοακίν Κορέα.

Οι Λουζιτανοί όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και όχι μόνο μείωσε το σκορ με τον Αντόνιο Σίλβα (86′), ισοφάρισε κιόλας στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Πέταρ Μούσα.

Το “χρυσό” εισιτήριο όμως πήγε στην Ίντερ, που προκρίνεται σε έναν ακόμη Ευρωπαϊκό ημιτελικό της ιστορίας της!

Συνθέσεις

Ίντερ (Σιμόνε Ινζάγκι) : Ονάνα, Μπαστόνι (80′ Ντ’Αμπρόσιο), Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Ντιμάρκο (80′ Γκόσενς), Ντάμφρις, Μκταριάν, Μπαρέλα (76′ Τσαλχάνογλου), Μπρόζοβιτς, Τζέκο (76′ Λουκάκου), Λαουτάρο Μαρτίνες (76′ Κορέα)

Μπενφίκα (Ρότζερ Σμιντ) : Βλαχοδήμος, Γκριμάλντο, Ζιλμπέρτο (46′ Νέρες), Οταμέντι, Αντόνιο Σίλβα, Τσικίνιο (80′ Μούσα), Φλορεντίνο Λουίς, Άουρσνες, Ζοάο Μάριο (89′ Σιέλντερουπ), Ράφα Σίλβα (80′ Νέβες), Γκονσάλο Ράμος (74′ Γουέδες)

Το πρόγραμμα των επαναληπτικών προημιτελικών

Τρίτη 18/4

Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης  0-2  [0-2]
Νάπολι – Μίλαν  1-1 [0-1]

Τετάρτη 19/4

Μπάγερν Μονάχου – Μάντσεστερ Σίτι  1-1  [0-3]
Ίντερ – Μπενφίκα  3-3 [2-0]

*μέσα στην αγκύλη το σκορ του πρώτου αγώνα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected