Super League 1

Πρωταθλητής στη Super League U19 ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-0 του Βόλου, για την τελευταία αγωνιστική της Super League U19 και κατέκτησε τον τίτλο για τη σεζόν 2022/2023.

Η ομάδα του Πειραιά μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 5ο λεπτό ήρθε το γκολ με τον Χαραλαμπόγλου, ύστερα από ασίστ του Παπακανέλλου.

Στο 16ο λεπτό ο Παπακανέλλος γύρισε στον Κωστούλα, αλλά πάνω στη γραμμή έδιωξαν οι αμυντικοί του Βόλου. Τελικά το γκολ ήρθε δυο λεπτά αργότερα. Ο Αρσενίδης βρήκε τον Κωστούλα και με πλασέ έκανε το 0-2.

Στο 27ο λεπτό ο Παπακανέλλος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε για το 3-0, που “κλείδωσε” τη νίκη των φιλοξενούμενων.

Το τελικό 4-0 ήρθε για τον Ολυμπιακό με τον Καλογερόπουλο, στο 90+2′ της αναμέτρησης, που έδωσε το πρωτάθλημα στους φιλοξενούμενους.

Μάλιστα ο Ολυμπιακός είχε χαμένο πέναλτι με τον Καλογερόπουλο στο 66ο λεπτό, πριν έρθει το γκολ του.

Από την πλευρά του ο Βόλος εμφανίστηκε ανταγωνιστικός στο δεύτερο ημίχρονο, δημιουργώντας ευκαιρίες. Ειδικά με τον Στεργίου, που έχασε δυο κλασικές ευκαιρίες για την ομάδα του. Στο 72ο λεπτό ο Νταιλάνι είχε καλή στιγμή, που έφυγε οριακά άουτ.

Συνθέσεις

ΝΠΣ Βόλος : Καλαμπούκας, Γαβριηλίδης, Μαλαμούλης (45′ Νταιλάνι), Τριανταφύλλου (87′ Θεοδωρίδης), Ζαχαρούλης (51′ Βαινόπουλος), Αιχμαλωτίδης (75′ Σταυραντώνης), Στεργίου, Κύρκος, Τουλουμενίδης (87′ Τζαφέρι), Παπαθανασίου, Σίμος

Ολυμπιακός : Παπαδούδης, Αρσενίδης, Ρέτσος, Καλογερόπουλος, Κωστούλας Κ., Φρέρης, Κουτσογούλας, Μουζακίτης, Χαραλαμπόγλου, Παπακανέλλος, Κωστούλας Χ.. Αγωνίστηκαν και οι Σταρόπουλος, Πατήρας, Μοίρας, Πρεκατές

*με στοιχεία από το talentabout.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected