Γ Εθνική / Τοπικά

Θρίαμβος τίτλου στην ΕΠΣ Θεσσαλίας από τον Μαγνησιακό!

Σπουδαία νίκη για τον Μαγνησιακό, στην προτελευταία αγωνιστική της Α κατηγορίας στην ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Η ομάδα του Θάνου Θεοδώρου, παρά το γεγονός πως είναι νεοφώτιστη στο πρωτάθλημα, βρίσκεται μια ανάσα από τον τίτλο του πρωταθλητή, μία αγωνιστική πριν το τέλος της σεζόν.

Οι “κυανόλευκοι”, στους οποίους αγωνίζονται ποδοσφαιριστές με επαγγελματικές συμμετοχές στο παρελθόν (Άγγελος Βέρτζος, Σπύρος Βρονταράς, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Στέργιος Ψιάνος κ.α.) επικράτησαν στο γήπεδο του Σαρακηνού με το εντυπωσιακό 7-1 του Θησέα Αγριάς και θέλουν μια νίκη την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην προτελευταία ΑΕ 2002 για να στεφθούν πρωταθλητές.

Το ματς δεν αντέχει σε κριτική, καθώς οι φιλοξενούμενοι ήταν καταιγιστικοί και απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο τους, που δεν ήταν άλλος από το να διατηρήσουν το +1 από τη δεύτερη Αγία Άννα.

Το φιλμ

Ο Μαγνησιακός…προειδοποίησε στο 11ο λεπτό, όταν ο αρχηγός Θοδωρής Παπαδόπουλος “έσπασε” τη μπάλα στον Ψιάνο, ο τελευταίος πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι αλλά ο Κουκουτής απέκρουσε προ της γραμμής.

Στο 19′ η υπεροχή των “μπλε” μετατράπηκε σε γκολ με “δράστη” τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, Ηλία Βλάχο ο οποίος νίκησε τον Κεφαλά και σαν να μην έφτανε αυτό για τους τυπικά γηπεδούχους, στο 21′ ήταν η σειρά του Βουρδάκη να χριστεί σκόρερ, αυτή τη φορά με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Χριστίδη.

Η κυριαρχία των πρωτοπόρων μετουσιώθηκε σε ένα ακόμη γκολ λίγο μετά τη συμπλήρωση 25 λεπτών στο ματς, με το δεύτερο γκολ του Βλάχου, αυτή τη φορά με κεφαλιά.

Οι φιλοξενούμενοι, έχοντας σαφές προβάδισμα στο ματς, έπαιξε ακόμη πιο απελευθερωμένα και είχε άλλες δύο καλές στιγμές στη συνέχεια με τους Βλάχο και Παπαδόπουλο.

Ωστόσο, ο Θησέας κατάφερε να μειώσει στο 38′ με γκολ του Αλαμάνη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και “έγραψε” το 1-3 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο 54′ οι “πράσινοι” έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ, όταν ο Δημητριάδης λίγο έλειψε να πετύχει αυτογκόλ αλλά η μπάλα κατέληξε τελικά κόρνερ.

Στο 64′ ο Μαγνησιακός πέτυχε και τέταρτο γκολ, βάζοντας ουσιαστικά “ταφόπλακα” στις όποιες προσπάθειες του Θησέα να ξαναμπεί στο ματς. Σκόρερ ο Ψιάνος, με απευθείας εκτέλεση φάουλ που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κεφαλά.

Η νίκη των “κυανόλευκων” πήρε διαστάσεις στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 66′, αυτή τη φορά με “δράστη” τον Δημητριάδη ο οποίος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-5.

Στο 78′ ο νεοεισελθώντας Κέκιας έγραψε κι αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερς, μετατρέποντας σε θρίαμβο τη νίκη τίτλου για την ομάδα του Μαγνησιακού.

Το τελικό 1-7 διαμόρφωσε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Βουρδάκης.

Συνθέσεις

Θησέας Αγριάς (Δημήτρης Κόφφας) : Κεφαλάς, Λίτσος, Κουκουτής, Ιακωβίδης, Καραλόπουλος (77′ Μίχος), Αλεξίου, Τσιανάκας (49′ λ.τ. Σιώμος), Κόφφας (62′ Σιμιτζής), Χατσησταμάτης (77′ Ρακής), Αλαμάνης, Αλμασίδης (62′ Νάκας)

Μαγνησιακός (Θάνος Θεοδώρου) : Βρονταράς (70′ Ράπτης), Δημητριάδης (70′ Κέκιας), Παπαδόπουλος, Σιάτρας (55′ Βέρτζος), Γαλανόπουλος, Λούρος, Ψιάνος, Χριστίδης, Βλάχος (61′ Σιώμος), Βουρδάκης, Λάμπος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected