Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κυπελλούχος στην ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας ο Τηλυκράτης

Μετά την κατάκτηση του τίτλου στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής, ο Τηλυκράτης Λευκάδας κατέκτησε και το Κύπελλο της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας.

Στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Καναλακίου, η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά επικράτησε με 2-1 του Απόλλωνα Πάργας και στέφθηκε Κυπελλούχος για τη σεζόν 2022/2023.

Μόλις στο 5ο λεπτό. ο Απόλλων άνοιξε το σκορ με γκολ που πέτυχε ο Μπέλλος, μετά από σέντρα του Σιδέρη. Στο 29′ ο Τηλυκράτης απάντησε με γκολ του Γκουντρουμπή για το 1-1, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Τηλυκράτης μπήκε μπροστά στο σκορ με γκολ του Νιφορόπουλου στο 60’, με τον Απόλλωνα να έχει μεγάλη ευκαιρία στο 78′ για να φέρει το ματς στα ίσια.

Συνθέσεις

Απόλλων Πάργας (Βασίλης Ξανθόπουλος): Κωνσταντάκος, Κωνσταντίνου, Διαμαντής, Πάκος, Μπέλλος (75′ Κουλούρης), Εμβραΐζογλου (77′ Αναστασιάδης), Σιδέρης (70′ Ντόκος), Τσιαφίτσας, Βασιλείου, Γεωργάκης, Ντατίδης

Τηλυκράτης Λευκάδας (Ανδρέας Παντζιαράς): Παρδαλός, Παπανίκου, Καταγής (75′ Γιαννιώτης), Τακίδης, Σκιαδάς (88′ Σόροβος), Τόσα, Περιστέρης (75′ Μάνσο), Τεγούσης, Γκουντρουμπής (88′ Κατσής), Ζδράβος, Νιφορόπουλος (85′ Κυριάκης)

*με στοιχεία από το Gosports

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected