Κατηγορίες
Super League 1

Πρωταθλητής Ελλάδας U15 ο ΠΑΟΚ!

Μεγάλη μέρα η σημερινή για τα πιτσιρίκια του ΠΑΟΚ, που κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ελλάδας!

Σε έναν συγκλονιστικό τελικό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, η ομάδα του Σάββα Κωνσταντινίδη επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού και κατέκτησε το τρόπαιο του πρωταθλήματος U15 της Super League.

Το γκολ που έκρινε τον νικητή σημείωσε στο 11ο λεπτό ο Σιδηρόπουλος, με κορυφαίο παίκτη για τους “ασπρόμαυρους” τον τερματοφύλακα Μητρούση (γεννημένος το 2009) που κατέβασε τα…ρολά.

Από την άλλη πλευρά, ο πρωτοπόρος του πρώτου ομίλου της κανονικής διάρκειας δεν κατάφερε να αντιδράσει μετά το γκολ του ΠΑΟΚ και όσες ευκαιρίες δημιούργησε βρήκαν…τοίχος στον πορτιέρο του “δικεφάλου”.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αγωνίστηκε μάλιστα με τρεις αλλαγές σε σχέση με τον ημιτελικό (2-0 επί του Παναθηναϊκού), καθώς Μεγγίδης και Κρομμύδας έχουν πάρει τις θέσεις των Λουτζανιώτη, Καραγκιόζη, ενώ τιμωρημένος ήταν ο αρχηγός Τασιούλας και τον αντικατέστησε ο Κάνιος.

Η φάση που εν τέλει έκρινε τον νικητή σημειώθηκε στο 11ο λεπτό. Κάνιος και Κρομμύδας συνδυάστηκαν πολύ όμορφα από δεξιά, ο τελευταίος γύρισε την μπάλα στην «καρδιά» της «ερυθρόλευκης» περιοχής και ο Σιδηρόπουλος έκανε το πλασέ για το 1-0 του Δικέφαλου του Βορρά.

Ο Ολυμπιακός πίεσε στη συνέχεια και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Σιώζος και Τρικαλιώτης ανέβασαν στροφές για τους “ερυθρολεύκους”, δημιουργώντας αρκετά ρήγματα, ωστόσο οι φάσεις που δημιουργήθηκαν δεν βρήκαν στόχο.

Από το 70′ και μετά όμως, η κούραση των παικτών του Τάσου Πάντου άρχισε να γίνεται φανερή, ωστόσο στο 85′ είχαν τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν ο Μουγγός βρέθηκε τετ-α-τετ με την εστία άλλα έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

Με τη λήξη του αγώνα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ έγιναν ένα κουβάρι και πανηγύρισαν με την ψυχή τους ένα ακόμη τρόπαιο για τα τμήματα υποδομής του συλλόγου!

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

Ολυμπιακός (Τάσος Πάντος): Χριστοδουλόπουλος, Σιώζιος, Καππάτος, Νουχάι, Μπάνος, Λάνα, Τρικαλιώτης, Καπέλλας, Μιχαηλίδης, Κότσαλος, Καμάς (56′ Ξανθόπουλος)

ΠΑΟΚ (Σάββας Κωνσταντινίδης) : Μητρούσης, Μεγγίδης, Κυριαζίδης, Μόκρης, Γκιόκα, Μηνασίδης, Κρομμύδας (76′ Λουτζιανιώτης), Κάνιος, Σιδηρόπουλος (84′ Καρασαββίδης), Τουρσουνίδης (64′ Καραγκιόζης), Μπέρδος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected