Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κυπελλούχος της ΕΠΣ Μακεδονίας ο Καμπανιακός (photos+vid)

Κυπελλούχος της ΕΠΣ Μακεδονίας για τη σεζόν 2022-23 είναι ο Καμπανιακός.

Η ομάδα της Χαλάστρας επιβλήθηκε με 2-0 του Θερμαϊκού Θέρμης στο γήπεδο της Τούμπας και κατέκτησε το πρώτο Κύπελλο στην ιστορία του στη 5η συμμετοχή του σε τελικό.

MVP της αναμέτρησης Θερμαϊκού Θέρμης-Καμπανιακός ήταν ο αρχηγός των «κόκκινων», Μιχάλης Ξανθόπουλος. Ο έμπειρος φορ, με δύο προσωπικά τέρματα (40′ με πέναλτι και 58′), οδήγησε την ομάδα του Ηλία Σαπάνη στη κατάκτηση του τροπαίου, η οποία έκανε το double και μπήκε μέσα στο… Hall Of Fame της ιστορίας του Καμπανιακού. Πλέον απομένει να ολοκληρωθεί ο στόχος της ανόδου στη Super League 2.

δείτε φωτογραφίες στο epsm24.gr

Συνθέσεις

Θερμαϊκός Θέρμης (Γιώργος Κούτσης): Σαββίδης, Τσιάτσιος, Στοΐνοβιτς (77’ Δεινόπαπας), Σαλιάρης, Τσιούχας, Παπαστεριανός, Λάλκοβιτς, Αναστασιάδης (54’ Βαβλιάκης / 78’ Πουρνάρας), Παπάζογλου, Αθανασιάδης (68’ Μπάρδας), Κουρέλλας

Καμπανιακός (Ηλίας Σαπάνης): Κασαπίδης, Καθάριος Π., Βοσκόπουλος, Ταΐρης (90’ Γιαννόπουλος), Ξανθόπουλος, Σαρβανίδης, Ιγνατίδης (85’ Παπακωνσταντίνου), Καθάριος Ν. (79’ λ.τ. Μάνιος), Κεχαγιάς, Καράμπελας, Μπουτζίκος (46’ Πόζογλου)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected