Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Στην Α Εθνική τη νέα σεζόν η ΑΕΚ!

Μετά τις Σειρήνες Γρεβενών, τον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναθηναϊκό, “κλείδωσε” και τη τελευταία θέση ανόδου στην Α Εθνική Γυναικών της σεζόν 2023/2024.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Τραχώνων, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ αντιμετώπισε τις Νέες Ατρόμητου, για τον δεύτερο αγώνα μπαράζ.

Τα “κιτρινόμαυρα” κορίτσια του Νίκου Γκαλίτσιου επικράτησαν στον πρώτο αγώνα στο Περιστέρι με 4-0 και ουσιαστικά είχαν τελειώσει την υπόθεση άνοδος. Η ΑΕΚ κέρδισε και στον δεύτερο αγώνα, αυτή τη φορά με σκορ 2-0 χάρη στην κεφαλιά της Βασιλακοπούλου στο 10ο λεπτό και στο σουτ της Στεφάτου στο 34′.

Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε η απονομή, με την ΑΕΚ μέσα σε δυο μόλις χρόνια από την ίδρυση της, να πανηγυρίζει δύο ανόδους!

Τα κορίτσια που φόρεσαν φέτος τη φανέλα της ΑΕΚ ήταν οι Κοτσιμπέλη, Μπαρτζακλή, Τσελέντη, Πόλλου, Μιχαλοπούλου, Μπιρλή, Κόλλια, Γεωργακοπούλου, Βασιλακοπούλου, Νίκα, Στεφάτου, Μπούτλα, Παυλοπούλου, Μεθενίτη, Τικοπούλου, Αρκουλή, Αμούργη, Πράπα, Μπαλντίδη, Μαντζάνα, Γουλίμη, Μπουντανάρη, Τσούνη, Γιαζατζίδη, Τριανταφυλλοπούλου, Γεωργακοπούλου, Ματζούκα, Κανά και Πουρσανίδη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected