Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μεγάλη βραδιά για το Κιλελέρ, προβιβάζεται στη Γ Εθνική!

Μεγάλη νίκη και άνοδος στη Γ’ Εθνική για την ΑΕ Κιλελέρ, που επικράτησε του Αστέρα Καρδίτσας με σκορ 1-0, χάρη στο «χρυσό» γκολ του Άκη Βαγενά!

Η ομάδα της Λάρισας ανέβηκε πανάξια στη Γ’ Εθνική, καθώς κατέγραψε εξαιρετική πορεία στα μπαράζ και έτσι την τελευταία αγωνιστική θα παίξει κόντρα στον Αστέρα Σταυρού εκτός έδρας σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τους δύο, αφού και η ομάδα της Λαμίας επίσης πανηγύρισε την άνοδο.

Στο πρώτο μέρος η ΑΕΚ μπήκε πολύ καλά στο ματς, είχε το γκολ στο 18’ όταν ωραία έδωσε τη σέντρα ο Θάνος Παπαγεωργίου, για τον Άκη Βαγενά και αυτός με συρτό σουτ πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Γεωργατζά για το 1-0.

Το Κιλελέρ ήταν εκείνο που είχε τις ευκαιρίες και ένα δοκάρι στο ξεκίνημα του ματς. Στην επανάληψη ο Αστέρας μπήκε δυναμικά για να φτάσει στην ισοφάριση τουλάχιστον, αφού για εκείνος το σημερινό ματς ήταν τελικός αφού την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό, κάτι που όμως δεν τα κατάφερε, αφού το Κιλελέρ κράτησε το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος.

Στο 7’ φάουλ του Τσακίρη, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.

Πολύ καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους στο 23’ όταν ο Κατσιγιάννης έβγαλε τη σέντρα για τον Κόκκινο, αυτός έκανε το πολύ καλό σουτ, ο Αργύρης τη μεγάλη επέμβαση αφού η μπάλα κατευθυνόταν στο «γάμα». Τέσσερα λεπτά τον Άκη Βαγενά σταμάτησε με τα πόδια ο Γεωργατζάς προ της εστίας.

Στο 31’ πολύ μεγάλη ευκαιρία χαμένη για τον Βασίλη Παπαγεωργίου που βγήκε στην αντεπίθεση, έδωσε για τον Βασίλη Κατσαμάγκα, αυτός από θέση τετ α τετ έστειλε τη μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Φοβερή ένταση υπήρξε στο 44’ όταν ο Κατσαμάγκας με τον Κατσιγιάννη σε ένα μαρκάρισμα ζήτησαν οι φιλοξενούμενοι τη δεύτερη κίτρινη στον επιθετικό του Κιλελέρ με τον ρέφερι να λέει «όχι». Στο 46’ το σουτ του Πανταζή από πλεονεκτική θέση απέκρουσε με τα πόδια ο κίπερ του Αστέρα.

Στην επανάληψη στο 82’ τεράστια χαμένη ευκαιρία από τον Χασομέρη, αφού εξ’ επαφής αστόχησε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Συνθέσεις

ΑΕ Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Κουτσιρίμπας, Πανταζής (80’ Αργύρης), Μπαρούτας, Τσακίρης, Αντωνίου, Γκουγκουλιάς (80’ Ντιντής Θ.), Κατσαμάγκας (59’ Κουβελάς), Χασομέρης, Βαγενάς (59’ Αναγνώστης), Παπαγεωργίου Θ. (54’ Χατζησαββίδης), Παπαγεωργίου Β.

Αστέρας Καρδίτσας (Νίκος Καρακώστας): Γεωργατζάς, Κουτρουμάνος, Μπούσδρας, Κατσιγιάννης, Ζάγκος (69’ Μπακρατσάς), Τζέκος, Μπιτέλης, Μετούσι (65’ Ηλιάδης), Κοντός, Κόκκινος, Βαγγελάκος (80’ Μπάλλας).

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 Κιλελέρ 5 4 0 1 10 1 9 12
2 Μαγνησιακός 5 4 0 1 10 4 6 12
3 Αστέρας Σταυρού 5 3 1 1 7 1 6 10
4 Αστέρας Καρδίτσας 6 3 0 3 8 7 1 9
5 Εορδαϊκός 5 2 1 2 5 4 1 7
6 Μετέωρα 5 0 2 3 1 9 -8 2
7 ΕΠΣ Γρεβενών 5 0 0 5 0 15 -15 0

*με στοιχεία από το athleticlarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected