Κατηγορίες
Super League 2

Ο Αλμωπός Αριδαίας εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στη Super League 2

Τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Super League 2, εξασφάλισαν την παραμονή του Αλμωπού Αριδαίας.

Η διοίκηση της ομάδας από την Πέλλα, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν στη φετινή προσπάθεια, που είχε ως επιστέγασμα τη διατήρηση των “κυανολεύκων” στα επαγγελματικά πρωταθλήματα της χώρας μας.

Αναλυτικά :

“Αγαπητοί φίλαθλοι της ομάδας μας,

Η ομάδα μας εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στη Super League 2 και για την νέα ποδοσφαιρική χρόνια.

Θέλουμε να σας εκφράσουμε ακόμα μία φορά την υπερηφάνεια μας για εσάς και την ομάδα μας. Η συνεχή σας υποστήριξη και αφοσίωση, μας έχουν εμπνεύσει και μας έχουν βοηθήσει να ξεπεράσουμε πολλές προκλήσεις.

Είμαστε υπερήφανοι για το πάθος και το πνεύμα που επιδεικνύετε κάθε φορά που βρίσκεστε δίπλα μας.

Η αφοσίωση της ομάδας μας και ο προσανατολισμός μας προς την επίτευξη των στόχων που θέσαμε είναι αποτέλεσμα της στήριξής σας.

Η παρουσία σας στις εξέδρες δημιουργεί μια ατμόσφαιρα γεμάτη ενθουσιασμό και κίνητρο για εμάς. Από την πρώτη στιγμή που φορέσαμε αυτήν τη φανέλα, αισθανθήκαμε την ευθύνη και την τιμή που μας δίνετε να σας εκπροσωπούμε.

Είμαστε υπερήφανοι για την πορεία μας και για το πνεύμα που επιδεικνύει η ομάδα μας σε κάθε αγώνα. Η αφοσίωση και ο επαγγελματισμός των παικτών μας αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους εμάς. Μαζί, αποδεικνύουμε ότι η αλληλεπίδραση μεταξύ ομάδας και φιλάθλων μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς και ανίκητους.

Σας ευχαριστούμε για την πίστη και την αγάπη σας προς τον Αλμωπό μας. Συνεχίζουμε να προχωρούμε προς το μέλλον με αποφασιστικότητα και δέσμευση για μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ας συνεχίσουμε να ενώνουμε τις δυνάμεις μας και να προσφέρουμε συναρπαστικές στιγμές.”

loading...
error: Protected