Super League 2

Η Αναγέννηση Καρδίτσας αποχαιρέτισε τον Περικλή Αμανατίδη

Έπειτα από 69 παιχνίδια στον πάγκο, ο Περικλής Αμανατίδης αποχαιρετά την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο 52χρονος τεχνικός με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη ανέλαβε την ομάδα τον Ιούλιο του 2021 και ολοκληρώνει τη θητεία του με απολογισμό 34 νίκες, 14 ισοπαλίες και 21 ήττες.

Κατά τα φαινόμενα, επόμενος σταθμός στην καριέρα του θα είναι η Καλαμάτα.

Αναλυτικά :

“Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας μας, Περικλή Αμανατίδη.

Ο coach συνέβαλε τα μέγιστα τόσο στην επάνοδο του Συλλόγου στις επαγγελματικές κατηγορίες, όσο και στην πορεία πρωταθλητισμού που πραγματοποιήσαμε τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους στο πρωτάθλημα της Super League 2 .

Τον ευχαριστούμε δημόσια για την μεγάλη προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε ευτυχία και επιτυχία τόσο στην προσωπική του ζωή όσο και στην επαγγελματική του καριέρα. Η πόρτα της Αναγέννησης θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον!

Προσωπική δήλωση του Προέδρου μας κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου:

Εκπροσωπώντας τόσο τον εαυτό μου όσο και τους υπόλοιπους μετόχους θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Περικλή Αμανατίδη για τα όσα προσέφερε στην ομάδα μας. Από την πρώτη ημέρα της συνεργασίας μας, εργάστηκε με μεγάλο πάθος και διάθεση, για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η προσφορά του τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου ήταν τεράστια, βοηθώντας να μεγαλώσει ο Σύλλογος σε όλους τους τομείς. Μέσα από την καθημερινή μας επικοινωνία, η σχέση μεταξύ μας εξελίχθηκε σε μία δυνατή φιλία και αυτό δε θα αλλάξει. Η αγάπη του για την ομάδα και την πόλη της Καρδίτσας είναι δεδομένη. Χωρίς εκείνον η Αναγέννηση ίσως να μη βρίσκονταν στο επίπεδο που βρίσκεται σήμερα. Τον ευχαριστώ και πάλι και του εύχομαι τα καλύτερα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected