Γ Εθνική / Τοπικά

Με…καρδιοχτύπι η άνοδος του Ατρόμητου Πειραιά στη Γ Εθνική! (photos)

Ο Γρανίτης αποδείχθηκε σκληρό καρύδι για τον Ατρόμητο Πειραιά, ο οποίος… καρδιοχτύπησε μέχρι να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα ανόδου (2-2).

Οι φιλοξενούμενοι ήθελαν έστω έναν βαθμό και προηγήθηκαν στο σκορ με τον Δηλαβέρη, αλλά ο Γρανίτης με δυο γκολ του Δρακάκη έφτασε στην ανατροπή, χάνοντας και ευκαιρία με τον Παπακαστρήσιο για το 3-1. Με “χρυσή αλλαγή” τον Ζαννή ο Ατρόμητος ισοφάρισε 2-2 στο 81’, για να… καρδιοχτυπήσει στο 86’ όταν ο Στεφανίδης είχε δοκάρι!

Το φιλμ

Στο 19′ ο Μανώλης Παπαδάκης σέντραρε και ο Δρακάκης με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 23′ ο Κορωνάκης απέκρουσε το σουτ του Κενδριστάκη, για να… ανάψει το παιχνίδι στη συνέχεια.

Στο 29’ ο Κοντάκος βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας και κέρδισε πέναλτι από τον Στεφανίδη, μέσα σε διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους. Ο Δηλαβέρης ανέλαβε την εκτέλεση στο 31’ για να σκοράρει με τη βοήθεια του δοκαριού για το 0-1.

Στην επόμενη φάση ο Γρανίτης κέρδισε πέναλτι σε κράτημα του Δρακάκη μέσα στην περιοχή. Ο πρώτος σκόρερ της Α’ Κατηγορίας ανέλαβε την εκτέλεση ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 35’.

Ένα λεπτό μετά ο Ατρόμητος πήγε να ανακτήσει το προβάδισμα αλλά ο Κορωνάκης σταμάτησε τον Μαρίνο Παπαδάκη. Στο επόμενο λεπτό (37’) ο Γρανίτης έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή, όταν από εξαιρετική μπαλιά του Μανώλη Παπαδάκη, ο Δρακάκης βρέθηκε απέναντι από τον Μύρτα και προσπάθησε να τον αποφύγει πλασάροντας από πλάγια θέση για να βρει την μπάλα ο τερματοφύλακας και να τη στείλει κόρνερ.

Στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου ο Κενδριστάκης είχε σουτ άουτ και στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι του Κολομπάκη στον Κοντάκο.

Στο 50′ ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη-διπλή ευκαιρία με Κενδριστάκη και Κοντάκο και τον Στεφανίδη να σώζει στη γραμμή. Στο 53′ χάθηκε νέα ευκαιρία με τον Κενδριστάκη να σεντράρει και τον Κοντάκο από κοντά να πλασάρει άουτ.

Ο Γρανίτης… τιμώρησε την αστοχία των φιλοξενούμενων φτάνοντας στο 2-1 στο 55′, με τον Κατσαρό να σεντράρει ιδανικά και τον Δρακάκη να πλασάρει για το δεύτερο γκολ του.

Στο 68′ ο Κενδριστάκης έχασε νέα ευκαιρία και ένα λεπτό μετά ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Κοντάκου μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους. Στο 75′ ο Γρανίτης… φλέρταρε με το 3-1 χάνοντας ευκαιρία με τον Παπακαστρήσιο. Στο 79′ ο Κορωνάκης μπλόκαρε σταθερά το σουτ του Κενδριστάκη.

Η… λύτρωση για τον Ατρόμητο ήρθε με τη “χρυσή αλλαγή”, τον Ζαννή να ελίσσεται στην περιοχή και με σουτ να κάνει το 2-2 στο 81′.

Στο 86’ από φάουλ του Κατσαρού η μπάλα έφτασε στον Στεφανίδη που με κεφαλιά την έστειλε στο δοκάρι, για να… καρδιοχτυπήσουν για τα καλά οι φιλοξενούμενοι. Στις καθυστερήσεις ο Κορωνάκης αρνήθηκε το 2-3 στον Κοντάκο.

δείτε φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Γρανίτης (Τάκης Διακάκης): Κορωνάκης, Κολομπάκης Α. (87’ Κοκκινάκης), Στεφανίδης Η., Πατρικάκης, Κατσαρός, Παπακαστρήσιος, Νάστο (65’ Ρουσάκης), Μεγαλακάκης (65’ Μπεριάδης), Κοκάκης, Παπαδάκης Μαν., Δρακάκης

Ατρόμητος Πειραιά (Βασίλης Σπάθας): Μύρτα, Παπαθανασίου, Χονδρουδάκης, Μαούνης, Στεφανής, Γκόγκα, Κενδριστάκης (90+2’ Τσετσώνης), Ντάνιελ, Παπαδάκης (77’ Ζαννής), Κοντάκος, Δηλαβέρης (90+2’ Κοτσοβός)

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 Ερμής Ζωνιανών 6 4 1 1 9 4 5 13
2 Ατσαλένιος 6 3 3 0 9 3 6 12
3 Ατρόμητος Πειραιά 6 3 3 0 7 2 5 12
4 Χαϊδάρι 6 3 1 2 8 3 5 10
5 Απολλων Ποντίων 6 2 0 4 10 11 -1 6
6 Γρανίτης 6 1 2 3 8 9 -1 5
7 ΕΠΣ Λασιθίου 6 0 0 6 0 18 -18 0
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected