Γ Εθνική / Τοπικά

Συνεχίζει με Βέρτζο στη Γ Εθνική ο Μαγνησιακός

Το είχε δηλώσει μετά τον αγώνα με τον ΑΣ Μετέωρα ο προπονητής του Μαγνησιακού, Θάνος Θεοδώρου ότι ουσιαστικά είχε… απαίτηση να παραμείνει ο Άγγελος Βέρτζος στην ομάδα και τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική, και η απαίτηση αυτή εισακούστηκε, μιας και ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση και θα παραμείνει στη διάθεση του Ευβοιώτη τεχνικού!

«Χτίσαμε δίπλα στον Άγγελο και φτιάξαμε το ρόστερ με παιδιά που είχαν τόσο εμπειρία όσο και αθλητικά προσόντα για μεγαλύτερη και φτιάξαμε την ομάδα, για να μπορεί να σταθεί και στη Γ’ Εθνική» τόνιζε ο Θάνος Θεοδώρου σε εκείνη τη συνέντευξη Τύπου, και τελικά του έγινε το… χατίρι.

Mε μία φωτογραφία του Άγγελου Βέρτζου και με το σλόγκαν «Impossible is nothing» (μτφ τίποτε δεν είναι αδύνατο) ο Μαγνησιακός λοιπόν έκανε γνωστό ότι ένα πολύτιμο γρανάζι παραμένει στη μηχανή του και για την αγωνιστική περίοδο 2023-24. Άλλωστε η χρονιά που ακολουθεί είναι χρονιά που απαιτεί εμπειρία και ικανότητες, τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στον πάγκο, με τον Άγγελο Βέρτζο να έχει τη δυνατότητα να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο για την ομάδα του.

*magnesianews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected