Super League 2

Τέλος από την ΑΕΛ ο Αλέξανδρος Βεργώνης, φήμες για Τσιώλη

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Αλέξανδρος Βεργώνης από τη θέση του βοηθού προπονητή της ΑΕΛ.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 38χρονος Βεροιώτης αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο πρώην παίκτης των «βυσσινί» είναι ένας από τους πλέον φερέλπιδες νέους Έλληνες προπονητές. Ήδη έχει παρουσιάσει εξαιρετικά δείγματα γραφής τόσο στην ΑΕΛ, όσο και στη Βέροια τη σεζόν 2021/22, όταν ως βοηθός του Παύλου Δερμιτζάκη, οδήγησαν την ομάδα στην πρώτη θέση του βορείου ομίλου της Β΄ Εθνικής. Όμως η άνοδος στη Super League χάθηκε στα μπαράζ με τη Λαμία.

Όσον αφορά τη θέση του πρώτου προπονητή, πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ συσχετίζουν την ΑΕΛ με τον Σάκη Τσιώλη! Ένας από τους μακροβιότερους προπονητές των επαγγελματικών κατηγοριών, βρίσκεται προ των πυλών της επιστροφής στην «αγαπημένη» του ΑΕΛ, την ομάδα με την οποία πανηγύρισε ως ποδοσφαιριστής το ιστορικό πρωτάθλημα του 1988.

Εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί το καθοριστικό ραντεβού με τον «ισχυρό άνδρα» της ΠΑΕ, Αχιλλέα Νταβέλη, προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες της συνεργασίας και ο Καρδιτσιώτης τεχνικός να αναλάβει για τρίτη φορά τους «βυσσινί».

Πάντως ο «κύκλος» του Σάκη Τσιώλη δεν επιβεβαιώνει κάποια συμφωνία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected