Αθλήματα

Στις 9 σερί νίκες έφτασε στην Ισπανία η ασταμάτητη Ματούλα, στα ημιτελικά του Μονπελιέ η Σακελλαρίδη!

Η Μάρθα Ματούλα συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις και στο τουρνουά ITF των 25.000 δολαρίων στο Γκέτσο της Ισπανίας, με την Ελληνίδα τενίστρια να επικρατεί της Ισπανίδας Παόυλα Άριας Μάνιον με 6-2, 6-4 σε μια ώρα και 33 λεπτά παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. 

Θυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα η Ματούλα είχε κατακτήσει το 25άρι τουρνουά της Σερβίας, έχοντας ξεκινήσει από τα προκριματικά και πλέον μετράει 9 συνεχόμενες νίκες! 

Όπως αναφέρει το Tennis24, η Ελληνίδα τενίστρια προηγήθηκε με 3-1 φτάνοντας σε break, με την Ισπανία να μειώνει σε 3-2, αλλά την Ματούλα να κατακτά τα επόμενα 3 games κερδίζοντας το 1ο set με 6-3 παίρνοντας προβάδισμα με 1-0. 

Το 2ο set ήταν πιο κλειστό, ωστόσο η Ματούλα κατάφερε να βρει ένα καθοριστικό break στο 9ο game (5-4) και στη συνέχεια να κλείσει το παιχνίδι στο service της κατακτώντας μια ακόμα νίκη και  παίρνοντας την πρόκριση για την 4άδα, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει μια εκ των Άνχελα Φίτα Βολούντα και Αμαντίν Ες.

Μονπελιέ: Στα ημιτελικά η Σακελλαρίδη

Νέα διαδοχική πρόκριση για την Σαπφώ Σακελλαρίδη στο ITF Pro τουρνουά των 60.000 δολαρίων στο Μονπελιέ της Γαλλίας, που διεξάγεται το χρονικό διάστημα 3-9/7, και πλέον είναι στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Η 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια προκρίθηκε δίχως αγώνα στην τελική 4άδα, μιας και απέσυρε τη συμμετοχή της πριν το προγραμματισμένο παιχνίδι η 31χρονη Ρουμάνα, και προερχόμενη από τα προκριματικά, Αντρέεα Μίτου, και έτσι η Σαπφώ θα πάει πιο ξεκούραση στην αυριανή της αναμέτρηση.

Εκεί θα συναντήσει στην απέναντι μεριά του φιλέ είτε την 22χρονη Γαλλίδα, αλλά και No1 του ταμπλό, Κλάρα Μπουρέλ, είτε την 21χρονη Γαλλίδα, Κάρολ Μονέτ, για μια θέση στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (9/7).

Η Σαπφώ αγωνίστηκε επίσης και στα διπλά του τουρνουά και έφτασε ως τα προημιτελικά, έχοντας για παρτενέρ της την 20χρονη Γαλλίδα, Λούσι Ενγκιούγιεν Ταν.

Το ελληνογαλλικό δίδυμο πρώτα νίκησε τις Έλσα Ζάκεμοτ και Μαρία Τιμοφέεβα με 6-4, 6-2, όμως στην 8άδα ηττήθηκαν από τις No2 του ταμπλό, Εστέλε Κασίνο και Άστρα Σάρμα με 7-6(4), 6-1.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected