Στα…κόκκινα ο Ατρόμητος Διαβατού, πήρε και Ηλιάδη!

Για όποιον νόμιζε ότι οι μεταγραφές από το πάνω…ράφι στον Διαβατό θα περιοριζόταν στον Σωτήρη Μπαλάφα, θα πρέπει να αναθεωρήσει!

Οι “κυανόλευκοι” προχώρησαν στην απόκτηση και του Αντώνη Ηλιάδη, ο οποίος έχει επίσης στο παλμαρέ του συμμετοχές σε επαγγελματικούς συλλόγους.

O 29χρονος (27/07/1993) επιθετικός με καταγωγή από το Μακροχώρι αγωνίστηκε πρόπερσι στην Ημαθία με τη φανέλα του ΦΑΣ Νάουσα και παλαιότερα έπαιξε με επιτυχία σε Ηρόδοτο, Τρίκαλα, Απόλλωνα Πόντου, Ηρακλή, Πλατανιά, ΠΑΣ Γιάννινα, Λευκάδια και Μακροχώρι.

Έχει καταγράψει 64 επαγγελματικές συμμετοχές, 3 γκολ και 7 ασίστ.

Η ανακοίνωση του Ατρομήτου :

“Το ΔΣ του Ατρόμητου Διαβατού, μετά από διαρκείς ενέργειες και σύμπραξη του Προπονητή της ομάδας μας Δήμου Συμπεθέρη, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει άλλη μια σπουδαία μεταγραφή στην ιστορία της Ομάδας, καθώς ήρθε σε συμφωνία με έναν ακόμη ποδοσφαιριστή με σημαντική παρουσία στις επαγγελματικές εθνικές κατηγορίες της χώρας (ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς, Ηρακλή, Απόλλων Πόντου, Τρίκαλα, Ηρόδοτο), τον Αντώνη Ηλιάδη, ο οποίος θα στηρίξει αγωνιστικά την προσπάθεια και το πενταετές πλάνο της Διοίκησης μας.

Τον ευχαριστούμε, τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected