Κατηγορίες
Basket

Αυτή είναι η μεταγραφή της χρονιάς!

Το μεγάλο «μπαμ» είχε γίνει γνωστό από το μεσημέρι του Σαββάτου (8/7) και πλέον έλαβε «σάρκα και οστά», με τον Κώστα Σλούκα να είναι πια παίκτης του Παναθηναϊκού, στην κίνηση της δεκαετίας για τους «πράσινους», που ήδη τον «έντυσαν» με τη φανέλα τους.

Η είδηση της απόκτησης του Κώστα Σλούκα από τον Παναθηναϊκό είχε ήδη κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες, με τους «πράσινους» να φτάνουν σε μια κίνηση, που αλλάζει τα δεδομένα εντός κι εκτός συνόρων. Ο διεθνής γκαρντ, μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, εξέτασε τις επιλογές του, είδε το «τριφύλλι» να του δείχνει πόσο τον ήθελε με μια μεγαλειώδη προσφορά και αποφάσισε να πει το «ναι», σε μια σπουδαία μεταγραφή για τους εξάκις πρωταθλητές Ευρώπης.

Η συμφωνία δεν άργησε να επικυρωθεί, αφού ο τρις πρωταθλητής Ευρώπης, με πολλούς τίτλους σε Ελλάδα και Τουρκία στο παλμαρέ του, βρέθηκε στα γραφεία της ΚΑΕ και συναντήθηκε με τον ισχυρό άνδρα της, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ώστε να υπογράψουν το πλουσιοπάροχο τριετές του συμβόλαιο. Αμέσως μετά, ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε ανάρτηση με τον Σλούκα στα «πράσινα», ευχόμενος και… καλό καλοκαίρι στους φίλους της ομάδας.

Δείτε την ανάρτηση:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Κώστα Σλούκα για τα επόμενα τρία χρόνια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected