Super League 1

Τρία γκολ κόντρα στην Αντβέρπ η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ νίκησε την Αντβέρπ 3-0 σε φιλική αναμέτρηση δύο ωρών στο βοητικό γήπεδο των Βέλγων. Οι Φαν Βέερτ, Ζίνι και Κοσίδης πέτυχαν τρία γκολ για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Ένα δυνατό τεστ με μια πιο έτοιμη ομάδα έδωσε η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε της Αντβέρπ 3-0. Η Ένωση επικράτησε των πρωταθλητών Βελγίου (που έχουν την πρώτη τους επίσημη υποχρέωση στις 23 Ιουλίου) σε ένα φιλικό το οποίο είχε χρονική διάρκεια 120 λεπτών, μοιρασμένα σε τέσσερα 30 λεπτά.

Ο Αλμέιδα μοίρασε το χρόνο σε 60λεπτα και οι παίκτες του έδειξαν πολύ καλή εικόνα ειδικά στα τρία τελευταία 90λεπτα. Στο πρώτο 30λεπτο η Αντβέρπ ήταν αυτή που πίεση περισσότερο, όμως οι κιτρινόμαυροι ανταποκρίθηκαν αρκετά καλά στο ανασταλτικό κομμάτι.

Στο 56ο λεπτό οι κιτρινόμαυροι προηγήθηκαν χάρη στο γκολ του Φαν Βέερτ. Ο Άμραμπατ τροφοδότησε τον Τσούμπερ κι αυτός με ωραίο γύρισμα έδωσε στον Ολλανδό φορ, ο οποίος με ένα άγγιμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο τρίτο 30λεπτο η ΑΕΚ πέτυχε τρία γκολ. Αρχικά προηγήθηκε με το… καλημέρα με τον Ζίνι. Ο Σιντιμπέ με υπέροχη βαθιά μπαλιά βρήκε τον Ανγκολέζο φορ και εκείνος με υπέροχο ψιλοκρεμαστό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το τρίτο τέρμα της Ένωσης σημείωσε ο Κοσίδης στο 87ο λεπτό. Ο Μάνταλος πήρε την μπάλα από τον άξονα και με υπέροχη κάθετη τροφοδότησε τον νεαρό φορ, ο οποίος με ωραίο τελείωμα από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

το φιλμ στο Sport24

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ στα δύο πρώτα 30λεπτα: Στάνκοβιτς, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Άμραμπατ, Ελίασον, Τσούμπερ, Φαν Βέερτ.

Η ενδεκάδα των τελευταία δύο 30 λεπτών: Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Μοχαμάντι, Μήτογλου, Ρόκσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος (90′ Πήλιος), Μαχαίρας, Ζίνι, Λαμαράνα, Κοσίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected