Αθλήματα

Αμβούργο: Πρεμιέρα με το δεξί για την Παπαμιχαήλ

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την πορεία της στο 250άρι χωμάτινο τουρνουά στο Αμβούργο επικρατώντας της Γερμανίδας και Νο293 του κόσμου, Καταρίνα Χομπγκάρσκι με 6-4, 6-3 για τον 1ο προκριματικό γύρο και πλέον βρίσκεται μια νίκη μακριά από το κυρίως ταμπλό. 

Όπως αναφέρει το tennis24, η 30χρονη Ελληνίδα τενίστρια ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 7/11 break-points, ενώ από τη μεριά της έσβησε τα 12/16 break-points της αντιπάλου της φτάνοντας στη 2η νίκη της κόντρα στη Γερμανίδα στις συνολικά 3 μεταξύ τους αναμετρήσεις. 

Η Νο201 του κόσμου και Νο7 στο προκριματικό ταμπλό, μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση παίρνοντας προβάδισμα με 3-1 βρίσκοντας break με το καλησπέρα (1-0), με την Χομπγκάρσκι να ισοφαρίζει σε 3-3 παίρνοντας πίσω το χαμένο της service. 

Ωστόσο, η Παπαμιχαήλ απάντησε με break to break (4-3) και στη συνέχεια με ένα δύσκολο hold (έσβησε 2 break-points) έκανε το 5-3 για να κλείσει λίγο αργότερα το 1ο set με 6-4. 

Στο 2ο set τα service δυσκόλεψαν και για τις δύο τενίστριες με το μοναδικό hold να έρχεται από την πλευρά της Παπαμιχαήλ το οποίο αποδείχθηκε και καθοριστικό καθώς με νέο break στη συνέχεια έκανε το 5-2. 

Η Χομπγκάρσκι το πήρε άμεσα πίσω μειώνοντας σε 5-3, αλλά στη συνέχεια με ένα ακόμα break η Παπαμιχαήλ έφτασε στη νίκη και την πρόκριση στον 2ο γύρο της προκριματικής φάσης εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Σλοβένα και πρώην Νο58 του κόσμου, Κάια Γιουβάν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected