Κατηγορίες
Super League 1

Τέσσερα γκολ στο πρώτο φιλικό για τον ΠΑΣ Λαμία

Το πρώτο του φιλικό έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου (22/7) ο ΠΑΣ Λαμία στο Άλκμααρ της Ολλανδίας. Οι “κυανόλευκοι” αντιμετώπισαν ομάδα που αποτελείται από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Ολλανδίας χωρίς συμβόλαιο.

Όπως αναφέρει το starsports.gr, οι παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου είχαν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν και να ξεφύγουν από την καθημερινότητα των προπονήσεων και πήραν τη νίκη με 4-0, με καλή εμφάνιση ειδικά στο 2ο ημίχρονο.

Στο 37’ η Λαμία έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Τόσιτς να εκτελεί απευθείας το φάουλ και τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα η ομάδα της Φθιώτιδας άνοιξε το σκορ. Μετά από πάσα του Βασιλαντωνόπουλου, ο Τόσιτς με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο Β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 54’, ο Μαρτίνεθ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Τζανετόπουλος διπλασίασε τα τέρματα για τους κυανόλευκους.

Έξι λεπτά αργότερα ο Μαρτίνεθ με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Τσούκαλος με πλασέ στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο 90′ οι Φθιωτοί κέρδισαν πέναλτι με το Μάλτσι, ο οποίος ανέλαβε και την εκτέλεσή του, χωρίς όμως να καταφέρει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

H Λαμία ξεκίνησε με τους: Κοσέλεφ, Τζανετόπουλο, Πάβλοβετς, Σαραμαντά, Σλίβκα, Στάνκο, Βασιλαντωνόπουλο, Μουλά, Τσιλούλη, Τόσιτς, Ακούνια. Έπαιξαν ακόμη και οι: Νάγκι, Γιαννούτσος, Σιμόν, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Τσούκαλος, Μάλτσι, Χατζηεμμανουήλ, Κοντονίκος, Λαμπρόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected