Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στην Επισκοπή συνεχίζει ο Νίκος Βαλαβανόπουλος

Μετά τον Γιώργο Γιαγκιόζη, που αποκτήθηκε από τον ΑΟ Αγίου Νικολάου, η Επισκοπή απέκτησε τον Νίκο Βαλαβανόπουλο.

Ο 28χρονος επιθετικός με καταγωγή από την Καβάλα, αγωνίστηκε στη Μύκονο τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, με την οποία πέτυχε 8 γκολ στη Γ Εθνική.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον ΑΟ Ξάνθης φτάνοντας να αγωνιστεί στην Κ20 της SL1. Έχει καταγράψει πολλές παραστάσεις σε ομάδες της SL2 και της Γ’ Εθνικής φορτώνοντας με πολλά γκολ τις αντίπαλες εστίες.

Τη σεζόν 2014/15 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Ατσαλένιο, ενώ την επόμενη χρονιά φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή Καβάλας στην ΕΠΣΚ.

Ακολούθησε ο Νέστος Χρυσούπολης και στη συνέχεια η γειτονική Καβάλα, με την οποία αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στη Γ Εθνική, φτάνοντας τα 18 τέρματα.

Το 2019 βρέθηκε στη Σαντορίνη, για λογαριασμό του Πανθηραϊκού, στον οποίο βρήκε τον νυν προπονητή του στην Επισκοπή, Μανώλη Παπαματθαιάκη. Με τους νησιώτες πέτυχε 11 γκολ στη Γ Εθνική.

Τη σεζόν 2020/21 υπέγραψε στη Δαμάστα αλλά πολύ γρήγορα αποφάσισε να επιστρέψει στην ομάδα της πόλης του, στην Καβάλα παίζοντας στη Football League (7 γκολ).

Το καλοκαίρι του 2021 πήγε ξανά στον Νέστο Χρυσούπολης, όπου παρέμεινε ως τον Ιανουάριο του 2022 και από εκεί, ως το τέλος της σεζόν αγωνίστηκε στον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου (Γ’ Εθνική).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected