Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Επίσημα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μάριος Τσαούσης

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάριου Τσαούση με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

Ο 23χρονος αριστερός μπακ γεννήθηκε στις 11 Μαΐου του 2000 στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ηρακλή για να μετακομίσει το 2010 στις αντίστοιχες του ΠΑΟΚ. Στον “Δικέφαλο του Βορρά” αμέσως έγινε αρχηγός σε όλες τις αναπτυξιακές ομάδες (Κ-15 και Κ-17), για να αναδειχθεί πρωταθλητής Ελλάδος με την Κ-19 του ΠΑΟΚ.

Ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ έκανε σε φιλικό παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας το 2016 για να ακολουθήσει τη σεζόν 2019-20 ο δανεισμός του στον Βόλο όπου μέτρησε 16 συμμετοχές και δύο γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Την επόμενη σεζόν ακολούθησε νέος δανεισμός, αυτή τη φορά στη Σπαρτάκ Τρνάβα τη φανέλα της οποίας φόρεσε σε 13 παιχνίδια έχοντας και μία ασίστ.

Τη σεζόν 2021-22 επέστρεψε στον ΠΑΟΚ αγωνιζόμενος με τη δεύτερη ομάδα στη Super League 2 έχοντας 23 συμμετοχές και 3 ασίστ. Μάλιστα, στις 14 Μαΐου του 2022 ο Έλληνας αμυντικός θα κάνει το επαγγελματικό του ντεμπούτο με τον ΠΑΟΚ στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό.

Τη σεζόν 2022-23 κερδίζει θέση βασικού και μετράει εννιά συμμετοχές με την πρώτη ομάδα για να κλείσει τη χρονιά στον ΠΑΟΚ Β’ έχοντας έξι συμμετοχές και ένα γκολ.

Ο Μάριος Τσαούσης είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές Ελλάδος.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα τον καλωσορίζει στην οικογένεια του και του εύχεται κάθε επιτυχία.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο www.pasgiannina.gr ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ για τα χρώματα του ΠΑΣ! Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected