Super League 2

Μεταγραφών συνέχεια για την Αναγέννηση Καρδίτσας

Τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Οι Θεσσαλοί απέκτησαν τους Θανάση Παπαδάκο, Γιώργο Μακρυδάκη και Κωνσταντίνο Μπαλαμώτη, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Ο πρώτος είναι 20 ετών και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον ΑΟ Δήμητρα και ακολούθησε η ομάδα Νέων της ιταλικής Αταλάντα, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην U-17 της Τορίνο. Επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, όπου αγωνίστηκε στην U-17 και U-19 των “ερυθρολεύκων”. Παράλληλα μετρά τρεις συμμετοχές με την U-16 της Εθνικής μας ομάδας.

Ο Μακρυδάκης γεννήθηκε στις 12 Μαΐου του 2000 και αγωνίζεται ως αριστερός αμυντικός. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην U-19 του ΟΦΗ, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Άγιο Νικόλαο και Ηρόδοτο. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Αλμωπού Αριδαίας, όπου συνεργάστηκε με τον Γιώργο Τυριακίδη.

Ο Κωνσταντίνος Μπαλαμώτης γεννήθηκε στις 4 Ιανουαρίου του 2005 και αγωνίζεται ως δεξιός αμυντικός. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ομάδα Νέων του Ηρακλή Λάρισας, ενώ στη συνέχεια προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του Συλλόγου, με τον οποίο πέρυσι αγωνίστηκε 12 φορές στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Παίκτης της Αναγέννησης ο Παπαδάκος!

Παίκτης της Αναγέννησης ο Μπαλαμώτης!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected