Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Ξανά στην Επισκοπή ο Κωνσταντίνος Λίμα

Την τρίτη του θητεία στον ΑΟ Επισκοπής θα πραγματοποιήσει ο Κωνσταντίνος Λίμα.

Ο 30χρονος μεσοαμυντικός με καταγωγή από τη Μυτιλήνη, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Νέα Σμύρνη και στον Πανιώνιο, όπου μεγαλούργησε ο πατέρας του, Νόνι.

Στη Μυτιλήνη εντάχθηκε στην ομάδα U20 της ΑΕΛ Καλλονής, ενώ πολύ γρήγορα ανέβηκε στην πρώτη ομάδα αποκτώντας επαγγελματικό συμβόλαιο τον Ιούνιο του 2012. Συνολικά φόρεσε τη φανέλα της Καλλονής για 2,5 χρόνια.

Ακολούθως αγωνίστηκε κατά σειρά σε Πανναξιακό (Γ’ Εθνική), ΠΑΣ Κόρινθος, Αιολικό (Γ’ Εθνική), Νίκη Βόλου (Γ’ Εθνική), ΑΟ Καραβάς και ΑΕ Λευκίμμης (Γ’ Εθνική).

Το καλοκαίρι του 2019 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στον ΑΟ Επισκοπής και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον 8ο Όμιλο (2019-20), ενώ την αμέσως επόμενη (2020-21), τερμάτισε στη 2η θέση της Football League, καταγράφοντας 17 συμμετοχές και ένα γκολ.

Τη σεζόν 2021/22 εντάχθηκε στο ρόστερ του  ΑΟ Υπάτου, όπου πρόλαβε να αγωνιστεί 9 φορές και να σημειώσει 2 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας. Τον Ιανουάριο του επόμενου έτους (2022) επέστρεψε στην Επισκοπή αποτελώντας μάλιστα έναν εκ των αρχηγών στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος της Super League 2.

Στο πρώτο μισό της περσινής χρονιάς αγωνίστηκε στον Πανηλειακό και ακολούθησε ο Πανιώνιος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected