Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Επιβλητικός ο ΠΑΟ Βάρδας, προκρίθηκε στην επόμενη φάση

φωτ. patragoal.gr

Νίκη – πρόκριση για τον ΠΑΟ Βάρδας που αντιμετώπισε το απόγευμα της Κυριακής 27/8 στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας  τον Κυπελλούχο Αχαΐας, ΑΠΣ Πάτραι επικρατώντας με 3-1 σκορ.

Ήταν ταυτόχρονα και το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν για τις δύο ομάδες, σε ένα ματς που διεξήχθη στο «Γρηγόριος Καλάκος» της Βάρδας.

Με την πρόκριση αυτή, η ομάδα της Ηλείας θα αντιμετωπίσει πάλι εντός έδρας, τον Πανγυθεατικό. Το παιχνίδι αυτό θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου.

Με τη μεγάλη ζέστη να είναι ανασταλτικός παράγοντας στις προσπάθειες των παικτών και των δυο ομάδων, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πρώτοι σε ευκαιρία όταν στο 5′ πλασέ του Γαβριήλ από καλή θέση πέρασε άουτ. Στο 17′ ο ΠΑΟΒ άνοιξε το σκορ όταν από ωραία πάσα του Λαθύρη ο Μαστραντωνάκης με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 1-0.

Ακολούθησε στο 18′ κοντινό πλασέ του Μπίσα που έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας Φωτόπουλος. Ενώ στο 22′ το Πάτραι ισοφάρισε όταν μετά από ωραία επιθετική ενέργεια, έγινε γύρισμα με τελικό αποδέκτη τον Γαβριήλ ο οποίος με προσποίηση και πλασέ έκανε το 1-1.

Στο 37′ για τον ΠΑΟΒ πλασέ του Κούστα κατέληξε στο δοκάρι, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Μικελάτος γύρισε στον Λαθύρη που δικό του κοντινό πλασέ έδιωξε ο Φωτόπουλος.

Ως τη λήξη του ημιχρόνου, υπήρξαν στο 38′ σουτ του Διονυσόπουλου άουτ και στο 42′ από κόρνερ του Λαθύρη, κεφαλιά του Κοτσώνη επίσης άουτ.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 47′, σουτ του Ούτσικα βρήκε στο δοκάρι και πέρασε έξω. Ενώ στο 51′ ο Μικελάτος έγινε αποδέκτης της μπάλας και πέρασε υπέροχη ασίστ στον Λαθύρη στην πλάτη της άμυνας, και ακολούθησε ψηλοκρεμαστό πλασέ του Λαθύρη στα δίχτυα για το 2-1.

Στο 62′ σουτ από διαγώνια θέση του Γαβριήλ, έδιωξε σε κόρνερ ο Τσεκούρας. Με τον ρυθμό στη συνέχεια να πέφτει περισσότερο, τελικά στο 90+3′ από ασίστ του Μαστραντωνάκη, ο Πλαστουργός με πλασέ έκανε το 3-1.

Συνθέσεις

ΠΑΟ Βάρδας: Τσεκούρας, Διονυσόπουλος, Παρασκευόπουλος (66′ Παπασπηλιόπουλος), Κοτσώνης, Π. Πολίτης, Μαστραντωνάκης, Μικελάτος (72′ Πλαστουργός), Κούστα, Παπαχριστόπουλος (46′ Λιόσης), Μπίσα, Λαθύρης (86′ Δουλαβέρης)

ΑΠΣ Πάτραι: Φωτόπουλος, Γερογιάννης Β. , Δημόπουλος, Λεγάτος, Ούτσικας (70′ Μπακάλης), Γαβριήλ (89′ Σακελλαρόπουλος), Στανής, Ζελενίτσας, Γιαννόπουλος (70′ Δρογούζης), Σουγλέρης (59′ Σαμπανέι), Γερογιάννης Σ.

*με στοιχεία από το iliaoikonomia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected