Κατηγορίες
Super League 2

Ισόπαλο το φιλικό ΑΕΛ – ΠΑΕ Χανιά στο Καρπενήσι

Καλές εντυπώσεις, τηρουμένων πάντα των συνθηκών, άφησαν στον φιλικό αγώνα που έδωσαν την Κυριακή 27 Αυγούστου ΑΕΛ και ΠΑΕ Χανιά στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου.

Αμφότερες βρίσκονται στο δεύτερο τεστ προετοιμασίας και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, τα πόδια είναι βαριά.

Τα Χανιά είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στα πρώτα λεπτά, αλλά τελικά αυτή που άνοιξε το σκορ ήταν η ΑΕΛ στην πρώτη της φάση στον αγώνα. Στο 24′ από πάσα του Κοσσονού, ο Μαυριάς με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καλογεράκη για το 1-0.

Στο 28′ τα Χανιά είδαν το σουτ του Τσέλιου έξω από την περιοχή να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σουλούκου, ενώ η ισοφάριση ήρθε λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Τελικά, η ισοφάριση ήρθε στην εκπνοή του ημιχρόνου, όταν τα Χανιά κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Μανουσάκη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μάναλης, αλλά σε πρώτο χρόνο νικήθηκε από τον Σουλούκο, με τον σέντερ φορ της ομάδας να κερδίζει την επαναφορά και από κοντά να «γράφει» το 1-1.

Τα Χανιά συνέχισαν να ελέγχουν τον ρυθμό του αγώνα, ανέλαβαν πρωτοβουλίες, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να απειλήσουν ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία.

Στο 77’ οι “κυανόλευκοι” είχαν μια καλή στιγμή με το δυνατό σουτ του Έντγκαρ που έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 86’ η πίεση παραλίγο να φέρει αποτέλεσμα, αλλά ο Αντωνόπουλος έδιωξε την μπάλα τη γραμμή της εστίας του σε λανθασμένο διώξιμο του Ζησούλη και έπειτα από προσπάθεια του Δερμιτζάκη. Στις καθυστερήσεις και πάλι ο Δερμιτζάκης είχε ένα ακόμα καλό σουτ που έφυγε άουτ.

Συνθέσεις

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος (74′ Αντωνόπουλος), Παρασκευάς (30′ Καλουτσικίδης / 60′ Παπαγεωργίου Θ.) , Μαϊδανός (46′ Παπαδόπουλος / 80′ Ζησούλης), Ηλιάδης (46′ Γιανναράκης), Στάμου (46′ Μαξιμένκο), Κ. Παπαγεωργίου (46′ Θωμαΐδης), Πλέγας (46′ Πατράλης), Οτορμίν (46′ Αντράντα / 88′ Νινίκας), Μαυριάς (46′ Πεντρόσο), Κοσσονού (46′ Νίνο / 70′ Μιλτιάδης), Ογκμπόε (46′ Σάρατε / 88′ Ρούσης).

ΠΑΕ Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης (46’ Κυρίτσης), Κατσούρι (46’ Νίκολιτς), Μαζουλουξής, Μπάτζιος (60’ Σέχου), Παναγιώτου (46’Σερβιλάκης), Λεμονής, Τσέλιος (60’ Εντγκαρ), Μπουρσέλης (46’Τσερνομάζ), Κόλα (46’ Μιουλέρ), Μανουσάκης (75’ Βουό), Μάναλης (60’ Δερμιτζάκης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected