Super League 2 - Μεταγραφές

Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας

Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ενισχύεται ακόμη περισσότερο και δημιουργεί ένα ισχυρό ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν στη Super League 2.

Oι Θεσσαλοί ανακοίνωσαν πριν λίγη ώρα την απόκτηση του Βλάση Ανδρικόπουλο. Γεννήθηκε στις 26 Απριλίου του 1999 και αγωνίζεται ως δεξιός αμυντικός. Έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στους Πόντιους Κατερίνης, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στην Πύδνα Κίτρους. Ακολούθησε ο Αιγινιακός, ενώ μετέπειτα μεταγράφηκε στον Ν.Π.Σ. Βόλο. Επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν η Επισκοπή, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού Β’.

Στα κιτρινόμαυρα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης. Γεννήθηκε στις 8 Αυγούστου 2002 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την U19 του Αστέρα Τρίπολης, ενώ στη συνέχεια υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Πανσερραϊκό. Ακολούθησε η μεταγραφή του στον Μακεδονικό, με τον οποίο κατέκτησε την άνοδο στη Super League 2. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Κεραυνού Αγγελοχωρίου.

Τέλος, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Τυριακίδη θα αγωνίζεται ο Αχιλλέας Σαλαμούρας. Γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου του 2000 και αγωνίζεται ως μέσος. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Μαγνησιακό, ενώ στη συνέχεια μεταγράφηκε στην U-20 του ΠΑΟΚ. Ακολούθησαν οι δανεισμοί του σε ΝΠΣ Βόλος και Νίκη Βόλου, για να επιστρέψει στη συνέχεια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Τις δύο προηγούμενες σεζόν, αγωνίστηκε με τον ΠΑΟΚ Β’.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected