Α ΕΠΣ Ημαθίας

Το sportsup.gr στην προετοιμασία του ΓΑΣ Κοπανού (photos)

Για μια ακόμη χρονιά, το sportsup.gr δίνει το παρών στο φιλόξενο γήπεδο του Κοπανού.

Η προετοιμασία του ΓΑΣ συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και ο Χρήστος Μποζίνης μετράει τις σταδιακές επιστροφές των ποδοσφαιριστών που απουσίαζαν για διάφορους λόγους το προηγούμενο διάστημα.

Ο έμπειρος προπονητής, που είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας του ΓΑΣ, έχει περάσει τη φιλοσοφία του στο αγωνιστικό τμήμα κι αυτό είναι φανερό ακόμα κι αν παρακολουθήσει κάποιος ένα και μόνο πεντάλπτο από το πρόγραμμα.

Παρά τη βροχή που έκανε την εμφάνιση της κατά διαστήματα, η προπόνηση της Τρίτης (29/8) είχε έντονο ρυθμό και περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης, φυσικής κατάστασης αλλά και τακτικής.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων, που θα δώσουν μια καλύτερη εικόνα του επιπέδου της προετοιμασίας, μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι, το οποίο εκτός απροόπτου, θα είναι για το Κύπελλο Ημαθίας.

Στα αξιοσημείωτα, η παρουσία του Γιώργου Διτσόλα, του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή από τη Χαρίεσσα, ο οποίος συνόδευε τον ανιψιό του που συμμετέχει φέτος στις προπονήσεις του ΓΑΣ Κοπανού.

*Θα ακολουθήσει βίντεο με δηλώσεις των Χρήστου Μποζίνη και Δημήτρη Τζιβάρα

δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected