Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Ο Θησέας Αγριάς “πέταξε” εκτός τη Φήκη!

Σπουδαία πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε ο Θησέας Αγριάς.

Οι παίκτες του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου επικράτησαν 1-0 του ΠΟ Φήκης της Γ’ Εθνικής με «χρυσό» σκόρερ τον Ηλία Βλάχο στο 44ο λεπτό και πλέον ετοιμάζονται για τον Πανθρακικό.

Το φιλμ

Καλύτερα μπήκε στην αναμέτρηση ο Θησέας, χάνοντας τις δύο πρώτες αξιόλογες ευκαιρίες.

Στο 5ο λεπτό, το σουτ του Καραμανλή αποκρούστηκε από τον Μήλο ενώ την ίδια κατάληξη είχε το εξαιρετικά επικίνδυνο σουτ του Βλάχου ένα λεπτό αργότερα, το οποίο απομακρύνθηκε σε κόρνερ.

Η «απάντηση» στις ευκαιρίες από πλευράς Φήκης ήρθε στο 18ο λεπτό.

Ο Γκαντιάς σέντραρε από τα αριστερά, ο Παναγιώτου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση εντός περιοχής αλλά η κεφαλιά του πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κουτσιρίμπα.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, οι παίκτες του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ.

Ήταν το 44ο λεπτό όταν η μπάλα έφτασε στον Λίτσο από δεξιά στα όρια της γραμμής του άουτ. Αυτός ελίχθηκε όμορφα, «έσπασε» την μπάλα προς τον Βλάχο και αυτός με σουτ σε πρώτο χρόνο, νίκησε τον Μήλο για το 1-0 του Θησέα Αγριάς.

Το 1-0 ήταν το αποτέλεσμα των πρώτων 45 λεπτών.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ήταν εμφανής η οπισθοχώρηση του Θησέα με την ομάδα της Φήκης να παίρνει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο θέλοντας να βρει γκολ ισοφάρισης.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, οι παίκτες του Τάκη Ρούσσα «πλησίασαν» στην ισοφάριση. Στο 59ο λεπτό ήταν μια παράλληλη σέντρα προς τον Παναγιώτου από τα δεξιά, με τον υψηλόσωμο σέντερ φορ να εκτελεί αλλά τον Κουτσιρίμπα ενστικτωδώς να του λέει «όχι».

Όσο κυλούσε ο χρόνος, η Φήκη αύξανε την πίεσή της δίχως όμως να μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα αξιόλογες στιγμές μπροστά στην εστία του Θησέα.

Το τελευταίο σφύριγμα της κυρίας Δεληγιάννη βρήκε τους παίκτες του Θησέα Αγριάς νικητές με το 1-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Συνθέσεις

Θησέας Αγριάς : Κουτσιρίμπας, Ιακωβίδης, Γούτσιος, Νιαώτης, Λίτσος, Κουκουτής, Πρίφτι, Χατζησταμάτης (26′ Σιώμος), Οικονόμου (78′ Μάστορας), Καραμανλής, Βλάχος (78′ Σιμιτσής)

ΠΟ Φήκης : Μήλος, Γιαννούλας, Τζέλης, Τσιγαρίδας (79′ Ψαθογιαννάκης), Δρόσος, Μπακάλης (46′ Νικλητσιώτης), Γιωργάκης, Μπαμπατσιάς, Γκαντιάς, Κουσκουνάς (46′ Τεντολούρης), Παναγιώτου

*regista.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected