Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Μεγάλη πρόκριση για τον Μικρασιατικό, 2-1 τη Μύκονο

Σπουδαία πρόκριση για τον Μικρασιατικό Αστέρα Καισαριανής που επικράτησε με 2-1 της ΑΕ Μυκόνου στο Ζηρίνειο Στάδιο της Κηφησιάς και θα περιμένει τον επόμενο αντίπαλο στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όπως αναφέρει το soccerlive, πρώτοι απείλησαν οι νησιώτες, στο 7’, με τον Ζγκούρι να αστοχεί από το μισό μετρό απέναντι στον Μιχελή και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Πινέιρο αποβλήθηκε στο 19’ με δυο κίτρινες κάρτες για επικίνδυνο παιχνίδι, αλλάζοντας νωρίς τις ισορροπίες.

Γρήγορα το εκμεταλλεύτηκε ο Γεραγωτέλλης και στο 22’ άνοιξε το σκορ (1-0) περνώντας την μπάλα από το… μάτι της βελόνας με σουτ στα όρια της περιοχής. Ο Παληγεώργος στο 26’ αστόχησε από πλεονεκτική θέση, κάτι που αρκούσε στη Μύκονο, η οποία ισοφάρισε στο 34’ με σουτ του Μουρίκι έπειτα από συνεργασία με τους Παπαδόπουλο και Ζγκούρι. Ο τελευταίος έστειλε την μπάλα στην εξωτερική μεριά των διχτυών στο 38’ και στο 42’ ο Σαπαλίδης πέτυχε το 2-1 με διπλή ευκαιρία, αξιοποιώντας την εξαιρετική κοντινή πάσα του Χασιώτη και το σάστισμα της άμυνας.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρυθμοί έπεσαν, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Σπυρόπουλο στο 58’ να στέλνει την μπάλα άουτ. Ο Σαπαλίδης στο 88’ και ο Ζγκούρι στο 90+3’ ζήτησαν πέναλτι από τον διαιτητή Ζαχαρόπουλο που δεν είδε κάτι μεμπτό.

Συνθέσεις

Μικρασιατικός Αστέρας Καισαριανής (Γιώργος Τσαμόπουλος): Μιχελής, Χασιώτης, Λεβέντης, Μαχαίρας, Μαραγκουδάκης, Γεραγωτέλλης, Τζέλη, Παληγεώργος (85’ Σμυρνάκης), Σαπαλίδης, Ψαραδέλης (89’ Ζέλο), Ανχελ (63’ Σταμούλης)

ΑΕ Μυκόνου (Βαγγέλης Βλάχος): Φαρμάκης, Ράγια (46’ Σπυρόπουλος), Κέμπε (46’ Κατσούλης), Αρκούδας, Ιωσηφίδης (89’ λ.τρ. Πούλος), Τράκας, Μουρίκι (84’ Ντουσάι), Καλογεράς (86’ Γιαννόπουλος), Παπαδόπουλος, Πινέιρο, Ζγκούρι

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected