Super League 2 - Μεταγραφές

“Προβάρει” τη φανέλα των Χανίων ο Δημήτρης Μάνος!

Ο Δημήτρης Μάνος είναι, όπως αναφέρει το athltiko.gr, έτοιμος να ενισχύσει την ομάδα των Χανίων στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2, που ξεκινά σε λίγες ημέρες.

Ο επιθετικός από την Ημαθία, με πέρασμα εκτός από τον ΟΦΗ που είχε τις καλύτερες του σεζόν και τον Εργοτέλη, αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στο πρώτο μισό στην Τουρκία με τη φανέλα της Μπαντίρμασπορ στη Β κατηγορία της χώρας, ενώ τον Γενάρη επέστρεψε στην Ελλάδα, παίζοντας για λογαριασμό του Ιωνικού όπου είχε 10 συμμετοχές στη Super League, όλες ως αλλαγή. Στην Τουρκία κατέγραψε 12 εμφανίσεις με απολογισμό 2 τέρματα.

Αυτό που μένει, είναι να οριστικοποιηθεί η απόκτηση του Μάνου για να ενταχθεί στη συνέχεια στο ρόστερ των Χανίων. Αναμφίβολα η καλύτερη σεζόν στην καριέρα του Έλληνα επιθετικού ήταν το 2017/18, σε επίπεδο Β’ Εθνικής, όπου σε 29 εμφανίσεις με τον ΟΦΗ σκόραρε 27 τέρματα! Επίσης, τη χρονιά 2020/21 με τη φανέλα του Άρη σε 40 συμμετοχές είχε 8 τέρματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις δηλώσεις που παραχώρησε στο Ράδιο Κρήτη στο Ηράκλειο ο Γιώργος Βρέντζος επιβεβαίωσε ότι είναι πιθανό να γίνει μία τελευταία μεταγραφή, χωρίς βέβαια να κατονομάζει τον Μάνο αλλά ουσιαστικά πρόκειται για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Αυτή τη στιγμή τα Χανιά υπενθυμίζει ότι έχουν στο δυναμικό τους σε ό,τι αφορά τις θέσεις του επιθετικού τους Μάναλη, Βουό και το νεαρό Δερμιτζάκη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected