Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγωνία στη Γαλλία: Παίκτης της Νις απειλεί να πέσει από γέφυρα! (vid)

Η γαλλική ποδοσφαιρική κοινή γνώμη και όχι μόνο συγκλονίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (29/09) από μία ασυνήθιστη και συνάμα ανατριχιαστική είδηση, με ρεπορτάζ να αναφέρουν πως παίκτης της Νις βρέθηκε στην οδογέφυρα Μανιάν στον αυτοκινητόδρομο Α8 απειλώντας να βάλει τέλος στη ζωή του.

Όπως αναφέρει το Sport24, η συγκεκριμένη οδογέφυρα βρίσκεται στην κατεύθυνση Ιταλία-Αιξ-αν-Προβάνς, με πληροφορίες από γαλλικά μέσα να εικάζουν πως ο παίκτης ο οποίος φέρεται να σταμάτησε το αυτοκίνητό του σε λωρίδα έκτακτης ανάγκης και να φέρεται διατεθειμένος να πέσει στο κενό να είναι ο Αλεξί Αντελίν Μπεκά Μπεκά.

Τα ίδια μέσα αναφέρουν πως στον χώρο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί και πυροσβέστες, που βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις μαζί του ώστε να τον πείσουν να μην κάνει πράξη την απειλή του και να σώσουν τη ζωή του. Μαζί τους είναι και ένας ψυχολόγος, που τον έστειλε ο σύλλογος για να πάρει μέρος στις καθοριστικές συνομιλίες με τον παίκτη.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η γέφυρα στην οποία βρίσκεται ο 22χρονος παίκτης και απειλεί να τερματίσει τη ζωή του έχει ύψος 100 μέτρων, με το λόγο της πράξης απελπισίας του να φέρεται να είναι κάποια πρόσφατη ερωτική απογοήτευση.

Όπως έγινε ήδη γνωστό, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, η διοίκηση της Νις έκανε γνωστό πως όλες οι εκδηλώσεις της ομάδας που ήταν προγραμματισμένες για την Παρασκευή (συνεντεύξεις σε δημοσιογράφους) αναβλήθηκαν.

Όσον αφορά στον Μπεκά Μπεκά, τον Ιούνιο του 2022 είχε υπογράψει συμβόλαιο με τη Νις, με τον παίκτη να αγωνίζεται σε 14 παιχνίδια την περασμένη σεζόν αλλά να μην έχει γράψει κάποια συμμετοχή φέτος.

Στο βιογραφικό του έχει επίσης να επιδείξει ένα πέρασμα από τη Ρωσία, για λογαριασμό της Λοκομοτίβ Μόσχας, αλλά και από την Καέν, ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα του βήματα, ενώ σε επίπεδο εθνικής ομάδας έχει πάρει μέρος με τη Γαλλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το καλοκαίρι του 2021.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected