Κατηγορίες
Super League 2

Super League 2 : Μεγάλο “διπλό” με ανατροπή για τον Καμπανιακό! (photos)

Ιστορικές στιγμές ζει ο Καμπανιακός, που με το 3-2 επί του ΠΑΟΚ Β στην Ευκαρπία πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Το παιχνίδι είχε καταιγιστικό ρυθμό, η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω και κάθε φάση “μύριζε” γκολ. Ο Καμπανιακός πήρε προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον κορυφαίο του ματς Τότσκα, όμως ο “δικέφαλος” έκανε την ανατροπή πριν βγει το ημίχρονο.

Ο Τσοπούρογλου στο 19′ ισοφάρισε, σημειώνοντας το δεύτερο τέρμα του στο πρωτάθλημα και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Γκορντετζιάνι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια κάποια ισορροπία. Ο ΠΑΟΚ κυκλοφορούσε την μπάλα, οι φιλοξενούμενοι έκλειναν καλά τους διαδρόμους και ήταν αυτοί που τελικά στο 63′ βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα και πάλι με τον Γαρύφαλλο.

Μάλιστα βρήκαν τον τρόπο για την πλήρη ανατροπή στο 74′ με τον Τότσκα.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Καμπανιακού στη Super League 2, ενώ την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ Β γνώρισε την πρώτη του ήττα.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Β (Αλέξανδρος Αλεξιάδης): Νικολακούλης, Τασιούρας (83′ Παντεκίδης), Κιτσάκης, Παναγιώτου, Γιαξής, Νινούα (83′ Ρούμνιαντσεβ), Γρόσδης (67′ Κωττάς), Δαρέλας, Τσοπούρογλου, Πανίδης (67′ Σμυρλής), Γκορντεζιάνι

Καμπανιακός (Ηλίας Σαπάνης): Κασαπίδης, Προσκυνητόπουλος (46′ Καθάριος Π.), Μπούσης, Παπαστεριανός, Σαραβανίδης, Καθάριος (70′ Μανιός Ν.), Φροσύνης, Τότσκα, Πόζογλου (89′ Βοσκόπουλος), Γιουκούδης, Γαρύφαλλος (84′ Ταΐρης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected